304
Pogledajte: Srpski Smileri pripremili rani rođendanski poklon za Miley!

Pogledajte: Srpski Smileri pripremili rani rođendanski poklon za Miley!

304
SHARE

Znamo da je glumica i pevačica Miley Cyrus jako voljena u našim krajevim, a svojom video porukom domaći Smileri su to još jednom pokazali.

null

Na naš mail bravoportal@gmail.com stiglo nam je pismo administratora Facebook stranice Miley Cyrus Serbia u kojem su nas obavestili da je u toku priprema videa za Miley, koji bi pomogao da ona uvidi koliko ima fanova u Srbiji i jednog dana poseti našu zemlju.

U međuvremenu, video je objavljen, pa možete videti kako sve to izgleda i podržati ovu akciju. Miley već planira da krene na turneju 2013. godine, a ovakve akcije i vaša podrška njima najbolji su način da je uvere kako bi koncert u Srbiji bio pun pogodak!

Kako što smo obećali, BRAVO će uvek podržati ovakve vaše akcije – ukoliko ste već napravili slične grupne video poruke za Miley, Selenu, Justina Biebera, 1D ili bilo koju drugu zvezdu ili tek planirate da to uradite, znajte da ćemo je rado objaviti i na Bravo.rs i tako vam pomoći da je svi vide! Naša adresa je bravoportal@gmail.com

18 KOMENTARA

  1. Dopada mi se ideja,fanovi su se potrudili,mada su se neki oslonili na photoshop,ali ipak slike su im lepe,ali mislim da je video mogao biti malo bolje i kvalitetnije uradjen!Mnogo kratko traje,slike se mnogo brzo smenjuju,moglo je biti malo vise efekata..mislim bez uvrede ikome,cenim rad i trud,ali da je sve radjeno na brzinu samo da se sto pre zavrsi,a ne temeljno i polako..Ima i gresaka na pocetku u porukama na engleskom..mislim da ste mogli slobodno sebi da date vise vremena za rad na videu rodjendan joj je tek za 18 dana..ali kako god slatko je,slatka je i pesmica! ;)

  2. @Avril imalo je puno slika,i jos nekoliko koje nisu mogle stati,morali smo brze da ih prebacujemo,a  movie maker mi nije radio,morali smo sv epojedinacno dapravimo.. ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.