217
Pogledajte kako zvuče pesme Katy Perry i Britney Spears u izvođenju Kelly...

Pogledajte kako zvuče pesme Katy Perry i Britney Spears u izvođenju Kelly Clarkson

217
SHARE

Kelly Clarkson postiže ogroman uspeh na svojoj aktuelnoj turneji, delom i zbog sjajne odluke da obrađuje velike hitove drugih pevača.

Naime, pre svakog nastupa fanovi Kelly šalju listu predloga pesama koje bi mogla da otpeva, a onda ona odabere jednu od njih i izvede je tokom nastupa. U poslednji nekoliko dana, Kelly je pevala “Wide Awake” Katy Perry u Kaliforniji, a “Everytime” Britney Spears u Las Vegasu.

Objašnjavajući zašto je odabrala baš “Everytime”, Clarkson ističe da joj je to omiljena pesma Britney Spears. Nakon nastupa u Americi, Kelly se seli u Evropu, ali nažalost, nije najavljen nastup u našim krajevima. Uz nju na dobrom delu koncerata nastupaju i odlični Cover Drive, čiji smo novi singl uvrstili na našu Pop top listu.

FOTO: SIPA

11 KOMENTARA

  1. Ona super peva,ali uvek mi je nekako bila bez veze..ne znam,nekako je obicna…..ali da odlicno peva,to niko ne moze da porekne…

  2. Mislim da je prelepo otpevala. Naravno, svaki pevač/pevačica ima svoj stil i zvučaće drugačije kad neko peva njihovu pesmu, ali mislim da je Kelly sjajno to uradila :D <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.