167
Pogledajte kako se Lady Gaga priprema za nastup i poslušajte delove novih...

Pogledajte kako se Lady Gaga priprema za nastup i poslušajte delove novih pesama

167
SHARE

LADY GAGA zeigt sich bei ihrer Ankunft am Flughafen in London sehr freizügig

Lady Gaga počastila je svoje fanove tizerom novih pesama “Swine” i “Manicure”, koji se čuju u pozadini video snimaka sa njenih proba za nastup na iTunes festivalu u nedelju.

Samo nekoliko dana nakon sjajnog nastupa na MTV VMA, Gaga je već počela da radi na pripremama za novi nastup, i to na londonskom iTunes festivalu, gde će 1. septembra izvesti nekoliko pesama sa njenog predstojećeg albuma “ARTPOP”. Pevačica je dodatno podigla uzbuđenje objavivši na društvenim mrežama snimke sa njenih proba, u kojima se mogu čuti i delovi novih pesama, ali i videti da če Gaga ponovo prirediti spektakl.

Izvor: Life Content

11 KOMENTARA

  1. bolja je SWINE.. manIcure se ni ne cuje dobro :/ osim toga ovo naravno da nisu zvanicne verzije vec su u rok maniru jer logicno da nece predstaviti originalne verzije 2 mjeseca prije izlaska albuma :)

  2. Pemse se ne cuju dobro jer  gaga ne zeli da nam kvari dozivljaj 1 septembra..ovo je napisala na twitteru: THE SOUND QUALITY OF THESE CLIPS HAS BEEN OBSTRUCTED TO GIVE YOU A TASTE OF ARTPOP BUT ULTIMATELY CONFUSE YOU UNTIL SUNDAY. #SWINEFEST …Meni se vise svidja MANiCURE! mada je swine dobra…Mica najboljaa <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.