754
Pogledajte apartman u kom će boraviti Beyonce uoči beogradskog koncerta!

Pogledajte apartman u kom će boraviti Beyonce uoči beogradskog koncerta!

754
SHARE

 photo __POSTED__BY__GOLLUM_CB__10_zps877b9d83.jpg

Kako saznaje časopis Alo, zgodna pevačica spavaće u hotelu “Metropol Palas”, u kojem će uživati sve privilegije na koje je navikla.

 photo 369871-hotel-metropol-ras-foto-emil-conkic-003_zps9b57a5c2.jpg

 photo 369873-hotel-metropol-ras-foto-emil-conkic-004_zpsce827cf7.jpg

“Za dolazak Beyonce organizatori spremaju sve ono što je zahtevala i učiniće sve da u Beogradu ima najbolji tretman. U hotelu “Metropol” za nju je na pet dana rezervisan najluksuzniji apartman” priča dobro obavešten izvor i dodaje da će u komforu sa Beyonce uživati i njen suprug, slavni reper i producent Jay-Z, njihova ćerka i njenih pet dadilja! “Beyonceina ćerka Blue Ivy i suprug Jay-Z stižu zajedno s njom, a pet dadilja će biti u apartmanu do njihovog. Soba u kojoj će boraviti opremljena je najsavremenijom tehnikom, a tu je i sala za sastanke. Bazen će biti obezbeđen samo za njih, kao i đakuzi, sauna i ostale pogodnosti kojima raspolaže ovaj hotel”, završava izvor.

 photo 369880-hotel-metropol-ras-foto-emil-conkic-007_zpsf746f3de.jpg

 photo 369881-hotel-metropol-ras-foto-emil-conkic-013_zps47fd803d.jpg

Inače, Beyonce će u “Kombank areni” pevati 15. aprila, a postoji mogućnost da bude zakazan još jedan koncert. Pošto je pop zvezda baš glavni grad Srbije odabrala za početak svoje evropske turneje, pretpostavljamo da će uživati. I na bini, i u apartmanu!

Izvor: Alo
Foto: Emil Čonkić

29 KOMENTARA

  1. jedva cekam da je vidim :O 
    drugarica i ja smo upale u jednu rezervaciju..posto neka zena nije dosla po karte, naas vdve smo se ubacile :) BRAVO, poslacu slike sa koncertaa ! :)

  2. Hi
    Im a big fan of Beyonce and i was so happy when i heard that she will have a concert in Belgrade,but while i was waithing the answer of my friends to my invite ,all tickets were sold :( Tonith is concert and i am so sad cuz im not going . I still hope for one more concert in Belgrade or in some other Serbia city this week or month :) OBJAVITE OVO AKO MOZETE I NAPISITE DA TO ZELE MNOGI U SRBIJI

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.