945
Podrška kolega: 1D dobili pohvale od Katy Perry i Justina Biebera

Podrška kolega: 1D dobili pohvale od Katy Perry i Justina Biebera

945
SHARE

Katy i Biebs odali su priznanje mladim Britancima zbog ogromnog uspeha koji bend postiže u u Sjedinjenim Državama.

null

Justin se na svom Twitteru momcima obratio rečima: “Čestitke mojim likovima iz One Directiona za prvo mesto među albumima na iTunesu i The Wantedu za drugo mesto među singlovima. Ujedinjuje nas ista kraljica”. Niall mu je ubrzo uzvratio rekavši: “Hvala ti mnogo čoveče, cenimo to, i da , u pravu si!”. Justin je na to samo dodao: “Dobri momci uvek pobeđuju brate. Čestitke”.

null

Raspoložena da pohvali One Direction bila je i Katy Perry , koja je Nialla upoznala 2010. godine kad je bila gošća u X Factoru. Zato i ne čudi što mu se obratila rečima: “Čestitke, nisi me izneverio! xo.” Kolika je histerija u Americi najbolje svedoči činjenica da su pred koncert u Bostonu neke obožavateljke iz tog grada plakale, misleći da se članovi benda nikad neće više vratiti u njega, jer ih je dočekalo loše vreme.

19 KOMENTARA

  1. Svaka cast !! Biebs and Katy ♥ a mogu zamislit Niall-ovu facu kad je vidio Justinov komentar :PP Love you guyz !! ♥♥♥

  2. Kako ih volim vidjela sam ovo,nadam se da su momci snimili niallovu reakciju kad je vidio sto mu je justin napisao,kakve su duse moje
    love one direction with all my heart <33333333

  3. Ova je zagrlila mog Liama :'( pa umrecu… strasno… ja ovde sedim kilometrima daleko… :'( a Biebsu hvala,Niall je sigurno skakao od srece… bas mi je drago zbog 1D i Biebera… samo ne mogu da shavtim sto se onda fanovi medjusobno mrze?

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.