252
Pođite na turneju sa Justinom Bieberom!

Pođite na turneju sa Justinom Bieberom!

252
SHARE

Mladi pevač kreće na svetsku turneju a preko interneta je krenuo u potragu za plesačima koji će nastupati sa njim na sceni!

null

On i njegov tim proučavaju kandidate iz celog sveta koji se predstavljaju na YouTubeu, a oni koji mu se najviše dopadnu biće pozvani da ga prate na koncertima. Režiser njegove turneje Jon M. Chu kaže kako je Justin otkriven na YouTubeu, pa zato na ovaj način traži i plesače.

null

Svi koji žele da naprave svoj video snimak trebali bi da znaju kako se Justin za turneju priprema gledajući koncerte Michaela Jacksona. “Gledao je neverovatnu količinu koncerata Michaela Jacksona iz osamdesetih i devedesetih. Pričao mi je kako je Michael u svoju nastupe ubacio pirotehniku i magiju, pa i on sad to želi”, preneo je njegov menadžer Scooter Brown.

19 KOMENTARA

  1. Katarina 1D ♫ bigbang blago tebi :) Pa pošalji još kad si bila prvak sigurno ćeš imati šanse vrije pokušat ;) :D

  2. ja nesto  i ne obozavam Jus-a :) ali bratee zamisli odes snjim??! I mogla bih onda da upoznam SELENU *O* moram da probam ;) iako znm d anecu da uspem! ::P

  3. volela bih da obidjem svet na primer sa justinom i da upoznam jos nekoga od poznatih ali to ce biti izabrani oni vrhunski igraci ili neki koji se bave time vec dugo a ne mi koji se bez veze mlataramo po sobi jedino ako mi to volimo da radimo i imamo talenta za to ali ja u svakom slucaju necu poslati video……….
    Ps: izvinjavam se ako sam se izlupetala te reci ignorisite ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.