377
Počinju problemi: Kristen Stewart neće dobiti ulogu u nastavku “Snežane i lovca”?

Počinju problemi: Kristen Stewart neće dobiti ulogu u nastavku “Snežane i lovca”?

377
SHARE

Iako je “Snežana i lovac” postigao ogroman uspeh, filmski studio zbog skandala Kristen Stewart ne želi da je vidi u budućem nastavku.

null

Iako se već radilo na scenariju, Universal Pictures jasno je stavio do znanja Kristen da je nepoželjna, pa će se umesto “Snežane i lovca 2″ snimati nastavak koji će pratiti samo avanture Lovca, kojeg tumači Chris Hemsworth. Ovakva odluka donekle je bila i očekivana jer je Kristen imala aferu upravo sa režiserom “Snežane i lovca”, Rupertom Sandersom. Videćemo da li će i drugi filmski studiji ignorisati Kristen.

28 KOMENTARA

  1. Ovo nije normalno! Nikako ne opravdavam sta je uradila, zgadila mi se zbog toga, ali da zbog te greske gubi uloge !?!?!  A sto je najbolesnije Rupert ce ostati da radi i na nastavku filma! Mislim stvarno, on je pogrijesio koliko i ona ako ne i vise.

  2. mislim da bi onda fanovi sumraka bojkotirali film. a rupertu se gleda kroz prste jer je on “odrastao” i ” on zna sta radi”

  3. Stvarno nije lepo to sto je uradila Robertu,i to naravno da ne odobravam. Ali mislim da licni zivot ne bi trebao u ovolikoj meri da utice na poslovni. U filmu ona postaje neko drugi,neka druga osoba, nije ona. I zato mislim da ne treba da utice privatni zivot. A sad jos nesto. Da je Robert prevario Kristen, komentari bi bili tipa:I neka je ostavio onu mutavu, Kakva je sva odvratna i neka je to uradio, sto stvarno nije u redu. Ali predpostavljam da te predrasude nikada nece nestati!:(

  4. @tincili  ako je obljavljena posta mi imamo pravo da pisemo komentare….a ako tebi smeta kristen ili njen postupak jednostavno nemoj to da citas niti da komentarises!!!!!!! @A.S :D iskljuci se iz posta koje ti smetaju!!!!!! takodje onda nemoras da kometarises!!!!

  5. Ovo je samo jedna surova potvrda da u ovom svetu ma koliko bio talentovan kao sto je ona moras spavati  sa reziserom da bi dobio ono sto zelis(ili iskorisititi neko lose 2. srestvo da bi doso do cilja),to je meni zalosno..Imam druga koji se bave glumom u Srb kaze da je neverovatno to da reziseri ne traze samo od devojka usluge za ulogu nego cak i od  momaka…Zalosno,zalosno ima li postenih? 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.