Start Stars Hot News! Počinje prodaja jednodnevnih ulaznica za Exit festival

Počinje prodaja jednodnevnih ulaznica za Exit festival

SHARE

Danas počinje pretprodaja jednodnevnih ulaznica za Exit festival koji će se održati od 12. do 15. jula 2012. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Promotivna cena ulaznica za četvrtak, petak i nedelju iznosi 3290 dinara, dok cena ulaznice za subotu iznosi 3490 dinara.

null

Četvorodnevne ulaznice za Exit festival dostupne su po promotivnoj ceni od 6 990 din, sa 36% popusta od osnovne cene koja će iznositi 10 990 dinara. U prodaji su i ulaznice za srednjoškolce i studente, po promotivnoj ceni od 5490 dinara.

null

Danas se otvara novo prodajno mesto Exit festivala u Ušće Shoping Centru u Beogradu, gde će ulaznice moći da se kupe do samog početka festivala. Radno vreme prodajnog mesta je svakog dana od 10h do 21h, a posetioce ovde u narednom periodu očekuju brojna iznenađenja i zanimljivi događaji.

null

Danas kreće i prodaja ulaznica za festival u knjižari Bulevar Books u Novom Sadu, na adresi Bulevar oslobođenja 60, svakog radnog dana 8-21h, a subotom 8-19h. Četvorodnevne i jednodnevne ulaznice dostupne su i u prodavnici Gigs Tix u Pariskom magazinu u Novom Sadu i online, preko sajta gigstix.com, a od petka, 13.aprila moći će da se kupe i u filijalama Erste banke širom Srbije.

OSTAVI KOMENTAR