128
Počinje Exit 2012, Duran Duran glavne zvezde večeri

Počinje Exit 2012, Duran Duran glavne zvezde večeri

128
SHARE

Legende pop muzike Duran Duran nastupiće večeras na otvaranju festivala Exit u Novom Sadu, a njihov izlazak na Main Stage najavljen je za ponoć.

null

Na glavnoj bini pre benda Duran Duran nastupiće Skindread iz Britanije i indi pop zvezde iz Amerike Gossip sa nesvakidašnjom pevačicom Beth Ditto i planetarno poznatim hitom “Heavy Cross”. Posetioci će na istoj bini moći da vide i nastup benda Kriške iz Beograda čiji je istoimeni debi album dostupan za besplatno skidanje sa internet sajta Exit label on-lajn etikete.

null

Prve večeri festivala na Fusion bini sviraće Line Out iz Sombora, Hype iz Zrenjanina, Block Out iz Beograda i Edo Majka iz Zagreba, kao i Pompeya iz Rusije i Twisted iz Britanije. Ljubitelje elektronske muzike u 3.30 sati u Dens areni očekuje popularni di-džej Avicii, zatim sledi nastup di-džeja i producenta iz Amerike Felix Da Housecat, a Brodinski će nastupiti posle 6.00 sati ujutru.

null

Kapije 13. Egzit festivala biće zvanično otvorene u 18 časova, a pored muzičkih nastupa organizatori su najavili i prateće programe kao što su Sajlent (Silent) disko, sajla za spuštanje, tri-de (3D) projekcije, kao i tribine i debate na Agora bini. I ove godine na festivalu će za kupovinu osveženja i pića u upotrebi biti prepoznatljiva Exit valuta – “token”, a ulaznice će u naredna četiri dana biti moguće nabaviti isključivo na ulazima.

Na ovogodišnjem Egzit festivalu koji će biti održan na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu od 12. do 15. jula, nastupiće oko 400 izvođača iz celog sveta na više od 20 bina.

3 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.