Start Stars Hot News! Počinje druga sezona serijala “MTV reporteri”

Počinje druga sezona serijala “MTV reporteri”

SHARE

Misliš da će u periodu predizbornih obećanja političari imati sluha za probleme mladih? Smeta ti nešto u okruženju i želiš to da promeniš? Požuri – prijavi svoju priču na www.mtvreporteri.com i postani MTV Reporter!

null

MTV-jeva emisija, koja je dala šansu mladima da kažu šta je njima važno i na koje problema nailaze u svojoj lokalnoj zajednici, traži nove reportere! U drugoj sezoni, MTV će otići korak dalje u nastojanju da doprinese popularizaciji istraživačkog novinarstva među mladima i ukazivanju na aktuelne probleme u zajednici. Ovog puta priliku da skrenu pažnju na nedostatke iz svog okruženja ponovo će imati mladi ljudi sa inicijativom iz svih krajeva Srbije!

null

MTV će i ovog puta odabrati 12 najzanimljivijih priča od onih koje budući MTV Reporteri budu predložili u prijavama na web adresi www.mtvreporteri.com. Ni ovoga puta neće izostati nesebična i stručna mentorska podrška od strane već etabliranih novinara. U protekloj sezoni to su bili Mašan Lekić i Jasna Jovanović sa TV Prva, Kristina Radenković i Miloš Milić sa RTS-a, Dušan Šaponja i Dušan Čavić – autori kultnog serijala „Ciklotron“, Aleksandra Godfroa sa B92 i drugi – a za drugu sezonu MTV je ponovo pripremio impresivan spisak uspešnih novinara koji će mladim kandidatima pružiti uvid u sve faze istraživačkog procesa. Prijavljivanje je već počelo i zato ne propustite priliku da podelite svoju priču!

Poznato lice MTV kanala – Galeb Nikačević Hasci-Jare, ponovo će se naći u ulozi voditelja. Sa MTV ekipom i poznatim novinarima uputiće se u gradove Srbije kako bi dodatno ukazali na značaj problema koje su MTV Reporteri prijavili u svojim lokalnim zajednicama.

Od 17. aprila u okviru projekta «MTV Reporteri» imaćete priliku da ovih novih 12 neverovatnih priča vidite na MTV kanalu. Zato požurite: iskoristite vreme predizbornih obećanja, popunite prijavu na www.mtvreporteri.com i možda baš vi pomognete u rešavanju nekog problema i budete novi MTV Reporter!

OSTAVI KOMENTAR