Start Stars Hot News! Počinje! Biramo najveći hit 2012. godine!

Počinje! Biramo najveći hit 2012. godine!

SHARE

Od danas počinje glasanje za najveći hit 2012. godine, a na listi kandidata su sve pesme koje su barem jednom osvajale pop-top listu u prošloj godini, ali i šest pesama kojima ste dali najviše glasova na “Last Chance” listi.

null

Ukupno, na listi je 20 pesama a svaku od njih izabrali ste samo vi, svojim glasanjem. Na osnovu vaših glasova na “Last Chance” listi u finale su otišli “As Long As You Love Me” Justina Biebera, “Diamonds” Rihanne, “The Chaser” sastava Infinite, Scream & Shout will.i.ama i Britney Spears dok su dva najveća iznenađenja definitivno “Summertime Sadness” Lane Del Rey i “DNA” Little Mixa. Ove pesme pridružile su se numerama koje su pobeđivale u 2012. godini a to su:

null

Boyfriend – Justin Bieber
Call My Name – Cheryl
Monster – Big Bang
Under the Sun – Cheryl
Crayon – G-Dragon
Little Things – One Direction
This Is Love – will.i.am. feat Eva Simons
Live While We’re Young – One Direction
Stop Girl – U KISS
Timebomb – Kylie Minogue
Something New – Girls Aloud
Gangnam Style – Psy
Your Body – Christina Aguilera
Stop It – B.A.P.

null

Po svemu sudeći, očekuje nas žestoka borba u naredne dve nedelje, jer glasanje završavamo 21. januara! Ne zaboravite, svakog dana možete ostaviti po jedan glas za listu! Da li će k-poperi, Belieberi i Directioneri složno glasati za samo jednu pesmu kako bi joj dali veće šanse da pobedi? Da li Lana Del Rey, Little Mix, Cheryl, Girls Aloud, Rihanna…mogu da načine iznenađenje? Samo vi odlučujete o tome! Svoj glas možete ostaviti ovde.

null

OSTAVI KOMENTAR