Start Stars Hot News! Počelo suđenje doktoru Michaela Jacksona

Počelo suđenje doktoru Michaela Jacksona

SHARE

Na Losanđeleskom sudu ove nedelje je započelo suđenje doktoru Conradu Murrayju za ubistvo iz nehata Michaela Jacksona. Nakon svedočenja Jacksonovog telohranitelja sud će odlučiti da li postoji dovoljno dokaza da se suđenje nastavi.

Telohranitelj Alberto Alvarez izjavio je da je video doktora Murrayja kako pokušava da oživi Michaela Jacksona koji je ležao na krevetu otvorenih usta i očiju. Odmah je iz sobe izveo Michaelovu decu koja su ga sledila. Potom je upitao doktora što se događa, a on je samo ponavljao: “Imao je lošu reakciju, imao je lošu reakciju”. Nakon toga Murray je navodno rekao Alvarezu da skupi bočice lekova koje su stajale na podu i da ih skloni u vrećicu i njegovu lekarsku torbu. Tek nakon toga rekao mu je da pozove hitnu pomoć.

Kasnije je Alvarez saznao kako je kralj popa umro od predoziranja propofolom, jakim sredstvom protiv bolova koje se daje pacijentima posle operacija. Suđenje se nastavlja sledećih dana ove nedelje, a sva  ročišta prate Michaelova braća i sestre dok su deca s bakom.

OSTAVI KOMENTAR