Start Stars Hot News! Počelo snimanje “X Factora”: Nicole Scherzinger u senci Sharon Osbourne

Počelo snimanje “X Factora”: Nicole Scherzinger u senci Sharon Osbourne

SHARE

nicolescherzinger

Sharon Osbourne otežala je situaciju za svoju koleginicu iz žiriju “X Factora” Nicole Scherzinger, pošto pevačica navodno ne može da dođe do izražaja na probnim snimanjima koja su počela pre nekoliko dana u Glazgovu.

Sharon, koja se ove sezone vratila na mesto sudije u popularnom šouu optužena je da svojim ponašanjem privlači svu pažnju na snimanjima audicija, i da je u jednom trenutku čak pala sa stolice od smeha tokom jednom+g posebno lošeg nastupa kandidata. “Sharon definitivno želi da izvuče najviše što može iz svog povratka. Sedela je u sredini i imala je nešto spektakularno da kaže o svakom kandidatu”, rekao je izvor za The Sun i dodao da se takvo ponašanje nije dopalo njenoj koleginici Nicole: “Nicole je uživala u tome da je ona ‘otkačeni’ sudija koji govori blesave stvari i koja dobija dosta pažnje tokom svog prošlogodišnjeg učešća u šouu. Ali u Glasgovu, Sharon ju je bacila u senku.”

sharonosbourne

Bivša članica grupe “Pussycat Dolls” imala je velikog uspeha u prošlogodišnjoj sezoni, kada je bila mentor pobedniku Jamesu Arthuru i drugoplasiranom Jahmeneu Douglasu.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR