Start Stars Hot News! Počelo snimanje Angelininog prvenca: saznajte ko je sve na setu holivudske dive

Počelo snimanje Angelininog prvenca: saznajte ko je sve na setu holivudske dive

SHARE

U Budimpešti je prekjuče počelo snimanje verovatno najočekivanijeg filma u regiji, rediteljskog prvenca holivudske glumice Angeline Jolie. I dok ekipa radi u Mađarskoj, u javnost svakoga dana cure nove informacije vezane uz spomenuti film. Prema nekim informacijama i glumica je ovog vikenda boravila u Budimpešti i odsela u hotelu Four Seasons. Angelini navodno agenti već traže kuću u kojoj će boraviti tokom snimanja filma.

I dok su neke uloge već poznate, o nekima se još uvek samo nagađa. Već se zna kako je uloga glavnog ženskog lika u Angelininom filmu pripala mladoj bosanskoj glumici Zani Marjanović, dok će, iako nije službeno potvrđeno, njenu ljubav glumiti 32-godišnji beogradski glumac Nikola Đuričko. Njegovog oca igraće Rade Šerbedžija, dok je beogradski glumac Goran Jevtić, koji je u početku trebao igrati Šerbedžijinu ulogu, na kraju dobio sporednu, ali nimalo zanemarivu ulogu.

Svoju priliku za rad sa slavnom Angie dobili su i poznati sarajevski glumac Branko Đurić Đuro, mlada Makedonka Jelena Jovanova, glumica Alma Terzić, koja je glumila u filmovima “Snijeg” i “The Abandoned”, te glumac Feđa Štukan.

OSTAVI KOMENTAR