Start Stars Hot News! Po uzoru na bivšeg muža: Katy Perry želi da se bavi komedijom

Po uzoru na bivšeg muža: Katy Perry želi da se bavi komedijom

SHARE

Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2014 - Chanel Show

I pored propalog braka sa Russellom Brandom, Katy Perry kaže da je to nije sprečilo da voli komičare. Slavna pevačica ispričala je u jednom intervjuu da bi volela i sama da se bavi komedijom.

Dvadesetosmogodišnja pevačica kaže da želi više da se pojavljuje u komičnim skečevima u emisijama, i pored toga što ovih dana ima pune ruke posla. “Volela bih kada bih mogla da radim više komičnih skečeva jer volim da budem u društvu komičara, dopada mi se atmosfera, dopada mi se ta vrsta ludila koja se tu dešava, ali moram da idem na kraju sveta a ja sam samo jedna osoba”, rekla je Katy gostujući kod Jimmyja Fallona.
“Nisam u grupi ili u bendu, pa moram da raspolažem svojim vremenom veoma oprezno. Ja biram kostime za plesače, pišem tekstove i brinem se da je rasveta u redu.”
Kako je otkrila, njeni idoli u tom polju su Amy Poehler, Tina Fey i Kristen Wiig, kod kojih ceni to što ne shvataju sebe previše ozbiljno.
“Jednostavno volim žene koje mogu da se šale na svoj račun. One ne moraju da izgledaju šik u svakoj scenu. Nekako se same sebi smeju.”
Katyn treći album Prism trenutno joj je u centru pažnje, a ona je objasnila da je on nešto drugačiji od njenih ostalih izdanja. “Mislim da je razlika između prethodnog albuma ‘Teenage Dream’ i ovog to što je novi nekako ranjiv, sirov i ogoljen. To je evolucija, to je tri godine kasnije i nešto je zreliji, ali i dalje se mnogo zabavljam. Nisam skroz odrasla.”

Izvor: Life Content
Foto: FAME

OSTAVI KOMENTAR