Start Stars Hot News! Plesačica Hollis Jane tvrdi: Miley Cyrus me je ponizila na MTV VMA!

Plesačica Hollis Jane tvrdi: Miley Cyrus me je ponizila na MTV VMA!

SHARE

4986be22e4361e933bfa9b7645046a9f2

Plesačica Hollis Jane koja je nastupila na MTV VMA uz Miley Cyrus tvrdi kako je slavna pevačica bila izuzetno nekorektna prema njoj i da ju je ponizila kao niko do tad.

“Ja sam glumila medveda u Mileyinom MTV VMA nastupu i to je bilo prvi put da sam radila tako nešto…ovo je prvi put da su me iskoristili ne zbog mog talenta, već zbog visine. Prva ću vam reći kako je biti na sceni u tom kostimu jedna od najponižavajućih stvari koje sam ikad morala da uradim. Možda sam ja mlada i naivna, ali osećam kako ne smemo više da prihvatamo ovakvo ponašanje”, ispričala je ona.

Miley Cyrus

“Kad su me pitali želim li da idem sa Miley na turneju, jako sam se dvoumila”, nastalja Jane. “Novac je bio odličan i dobila bih besplatan put u Las Vegas. Moj kompjuter se pokvario a i mojim kolima su neophodne popravke. Mislila sam kako ću to popraviti Mileyinim novcem, pa sam se zato prijavila. Posle prve probe tresla sam se i plakala. Nikad nisam bila na nastupu gde su mi se smejali i rugali. Nikad neću zaboraviti ovaj nastup jer me je to nateralo da konačno podvučem crtu.”

Autor: Life Content
FOTO: TANJUG

OSTAVI KOMENTAR