Start Stars Hot News! Ples, zabava, humanost, Munchmallow… Slatko a lako

Ples, zabava, humanost, Munchmallow… Slatko a lako

SHARE

Mirno, rano popodne u šoping molu Delta City, pretvorilo se u veselu plesnu atrakciju, humanitarnog karaktera, zahvaljujući kompaniji Jaffa iz Crvenke koja je povodom završetka kampanje za svoj brend Munchmallow organizovala “Slatki a laki ples” za sve posetioce koji su se u tom momentu našli u tržnom centru.

null

null

U simpatičnoj adaptaciji dečje igre, koju pamtimo kao “Muzička stolica”, Minja Miletić, Vlada Stanojević, Andrej Maričić i Jovana Simonović su se zajedno sa predstavnicima medija i prisutnim posetiocima takmičili u slatkom a lakom plesu oko Munchmallow lazy bag-ova. Ovom prilikom, kompanija je pored nagrada za takmičare, obezbedila i 12 Munchmallow lazy bag-ova, odnosno dva Munchmallow kauča za štićenike doma za nezbrinutu decu u Zvečanskoj ulici koje su u takmičenju poznatih, slatkim a lakim plesom izvojevali Minja, Vlada, Andrej i Jovana. Takođe, mališani su na poklon dobili i pakete ove vazdušaste poslastice koja već godinama svojim jedinstvenim ukusom osvaja sve ljubitelje slatkiša.

null

null

Slatki a laki ples, izazvao je veoma pozitivnu reakciju prisutnih a brend menadžer za Munchmallow, gospođica Sonja Đukić je nakon takmičenja izjavila:
“Današnjom adaptacijom ove pomalo zaboravljene dečje igre, hteli smo da u prisutnim posetiocima probudimo duh detinjstva i podsetimo sve koliko je lako dobro se zabaviti kada vas pokreće pozitivna energija. Vođeni premisom da je igra najbolja kada iza nje ostane pravo drugarstvo, vrlo brzo smo došli na ideju da današnjem plesu dodamo i humanitarnu notu donirajući ovaj dopadljivi nameštaj i pakete naše vazdušaste poslastice onima koji će se tome najviše obradovati. Iskreno se nadam da smo ovim skromnim gestom, štićenicima doma u Zvečanskoj svakodnevicu učinili makar za nijansu lepšom.“ – zaključila je Đukić.
Nakon završetka takmičenja, posetioci Delta City-ja su se listom prihvatili svojih telefona kako bi uz pomoć prijatelja kući poneli osvojene lazy bag-ove i Munchmallow-a slatkiše do kojih su došli plešući slatko a lako.

OSTAVI KOMENTAR