96
Plastični hirurg odbio Heidi Montag, ona želi da poveća grudi

Plastični hirurg odbio Heidi Montag, ona želi da poveća grudi

96
SHARE

Plastični hirurg mlade starlete Heidi Montag, izjavio je da neće izvoditi više operacija na mladoj zvezdi. Da podsetimo, plastična Heidi je početkom ove godine napravila deset estetskih zahvata u jednoj operaciji, no uprkos tome, izjavila je da želi napraviti još jednu, onom kojom bi povećala svoje poprsje.

No, ukoliko će se zaista odlučiti na jedanaestu operaciju, neće moći tražiti doktora Franka Ryana da obavi zahvat. “Zaista se nema više ništa za napraviti na Heidi. Rekao sam joj da se nema više što uraditi te da je ona gotova, što se plastičnih operacija tiče”, rekao je doktor za medije.

Takođe, mnogi smatraju da je lepa Heidi bila atraktivnija pre nego što je napravila silne zahvate na svom telu i licu. Ali, takvi komentari ne zanimaju plastičnu starletu te je nazvala Ryana za dodatne preglede.
Čini se da joj doktor ovoga puta neće biti pri ruci ako se odluči na svoj jedanaesti zahvat.

3 KOMENTARA

  1. veruj mi niko posebno,cura koja je igrala u realitiju Hills na mtv-uJa verujem da je neko nezadovoljan sobom,ali ona ga bas pretera

  2. kuku grdna gde ce ih vece……ona je pukla 100%…… :-P daleko bilo koliko je nezadovoljna sobom……. :-D svasta sa ovim ljudima….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.