151
Plastična & fantastična: La Toya Jackson se pretvorila u Michaela!

Plastična & fantastična: La Toya Jackson se pretvorila u Michaela!

151
SHARE

36487PCN_Latoya

Nije tajna da je La Toya Jackson s pokojnim bratom, osim prema muzici i scenskom nastupu, delila i strast prema plastičnim operacijama, a više nije tajna, izgleda, ni činjenica da je s njima, baš poput njega, preterala.

Ljudi koji je u poslednje vreme sreću, uključujući novinare i paparazze, primećuju da La Toya svakim danom drugačije izgleda, i da sve više liči na pokojnog brata, verovatno zato što posećuju ordinaciju istog plastičnog hirurga koji na licima obitelji Jackson fura uvek istu mustru.

Ljubav prema plastičnoj hirurgiji La Toyi nije ohladila ni iznenadna smrt kralja popa koji joj je ujedno bio i brat; pogotovo zato što se nakon njegove smrti naveliko pisalo o tome kako su plastične operacije bile jedan od glavnih uzroka Michaelove depresije, uzimanja lekova te na kraju i smrti. I sama La Toya je novinarima nekoliko puta isto naglasila, ali danas pokazuje kako na bizarnom i tragičnom primeru unutar sopstvene porodice ne planira učiti.

La Toya je najstarija sestra u Jackson porodici, showbiznisom se bavi od malih nogu; pevala je s Michaelom u Jackson’s 5, a nedavno je izjavila kako Paris Jackson, o kojoj se brine zajedno sa svojim roditeljima, ima najviše predispozicija da krene porodičnim stopama i nastavi bogatu showbiznis karijeru. Hoće li joj preporučiti neke estetske korekcije nije poznato, ali da ih ljubi kao iskrivljenu sliku svoju i ptice na grani već odavno znaju. Dobili smo, čini se, novog Michaela, iz iste porodice!

6 KOMENTARA

  1. michael uopste nije bio los a nije imao toliko operacija kao sto mislite imao je mnogoooooooo manje ali latoya se nije pretrvorila u michaela ona jeee… drugacija a lici se na njega pa normalno kad mu je sestra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    :roll: :roll: :roll:

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.