189
Plašljivi Liam Hemsworth: Bojim se Twittera!

Plašljivi Liam Hemsworth: Bojim se Twittera!

189
SHARE

liam

Iako se njegova verenica Miley Cyrus redovno oglašava putem Twittera, glumac Liam Hemsworth rekao je u nedavnom intervjuu da za razliku od nje i svojih brojnih kolega iz sveta šoubiznisa, na njegovom nalogu na Twitteru nećemo moći da vidimo ama baš ništa što je vezano za njegov privatni život.

Naime, 23-godišnji Liam, koji je nedavno napravio nalog na ovoj društvenoj mreži, izjavio je da se plaši Twittera.
“Na Twitteru ne objavljujem ništa što je lične prirode. Trudim se da svoj privatni život zadržim za sebe i ne osećam potrebu da pokazujem svetu šta se dešava u mom životu svakog sekunda. Mislim da je to dobra prilika da se povežem sa fanovima na drugačiji način i da im pružim uvid u filmove koje radim. Ali, sve to je za mene novo i veoma me plaši”, rekao je on i potom kroz smeh dodao da neće objavljivati svoje fotografije na kojima je bez majice.
Glumac je nedavno priznao da ne uživa u tome da pokazuje svoje telo u “vrućim” scenama na filmu.
“Intimne scene su uvek prilično strašne. Na setu, treba da budemo intimni sa nekim pred gomilom ljudi i teško mi je da budem opušten u takvim scenama.”

Izvor: Life Content

10 KOMENTARA

  1. KOGA BOLI KURAC KOLIKO LIAM PAYNE IMA BUBREGA DAJTE LJUDII!!! INACE LIAM H. JE NORMALAN DECKO I NIJE NALOZEN KO JUSTIN I STALI PA DA IDE GO PO ULICI I TO ,SVAKA CAST!!!

  2. Liam car!Salim se.Mislim normalan je nekako u odnosu na ostale zvezde ali nekako suvise ozbiljan.No dobra je kombinacija sa Miley jer je ona tako malo slobodnija(ludja) a on je ozbiljniji.Inace jedva cekam Catching fire i pisite malo vise o Jenifer Lawrence.Nikad nista o njoj!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.