389
”Plan B” i ”Strava u Ulici Brestova” počeli sa prikazivanjem!

”Plan B” i ”Strava u Ulici Brestova” počeli sa prikazivanjem!

389
SHARE

Od 17. juna počeli su sa prikazivanjem filmovi ‘’Plan B’’ i ‘’Strava u Ulici Brestova’’ u bioskopima Tuckwood Cineplex, Dom sindikata, Roda, Ster Cinemas i Kolosej.

Film ‘’Plan B’’ je premijerno prikazan na nedavno odrzanoj filmskoj reviji ‘’Ako ne gledas fudbal, dodji s drugaricama u bioskop’’ u Sava centru a glavne uloge tumace Dženifer Lopez i Alex O’Lohlin. Reditelj filma je Alan Pol.

Ova romantična komedija prati život Zoe (Dženifer Lopez) koja donosi odluku da, nakon mnogo godina zabavljanja, ne čekajući više na savršenog muškarca postane majka. Ali, na dan veštačke oplodnje sreće Stena (Aleks O Lohlin) koji bi mogao biti onaj pravi. Pokušavajuci da izgradi prijateljski odnos i sakrije ranu trudnoću, Zoi pravi komične greške…

Image Hosting by imagefra.me
Fredi Kruger se vraća u savremenom rimejku, kultnog horor klasika „Strava u Ulici brestova“.
Grupa tinejdžera iz predgrađa ima nesto zajedničko: svi su žrtve Fredija Krugera, jezivog serijskog ubice koji ih proganja u snovima. Dokle god su budni, mogu da se zastite. Ali, kada utonu u san, spasa nema.

Ostale uloge tumace Džeki Erl Hejli, Runei Mara, Kajl Galner, Tomas Deker, Kelan Luc, Kejti Kasidi i Koni Briton a reditelj filma je Samjuel Bajer.

4 KOMENTARA

  1. Strava u ulici brijestova je nesto najgore sto sam gledao u posljednjih deset godina..toliko sam ocekivao od toga filma a toliko malo dobio..te ljude kojima je dopusteno da rade ovaj filmski klasik treba uhapsiti i osuditi na dozivotnu robiju.bolje bi bilo da su u kinima prikazivali Stravu u ulici brijestova iz 1984-e godine!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.