Start Stars Hot News! Pixie Lott: Oduvek sam htela da budem slavna

Pixie Lott: Oduvek sam htela da budem slavna

SHARE

Mlada, 19-godišnja pevačica Pixie Lott u jednom intervjuu je priznala kako je oduvek htela da bude slavna. Svojim idolima smatra druge dve plavuše, Christinu Aguileru i Britney Spears.

“Htela sam biti poput Aguilere i Britney Spears kad sam imala 4 godine. One su svoju karijeru počele tako rano pa sam mislila zašto ne bih i ja”, izjavila je Pixie. Njen singl “Boys and Girls” ušao je u Guinnessovu knjigu rekorda jer je na muzičkim listama direktno sa 73. mesta skočio na prvo mesto.

Ispričala je i kako je radila na svojoj karijeri “Nakon škole išla bih u pevačku i glumačku grupu, a nakon toga bih došla kući i vežbala po čitav dan. Ako ne bih pevala, onda bih listala novine i internet tražeći razne audicije”, rekla je.

Iako je oduvek maštala o slavi koju sad ima, ponekad se zaželi anonimnosti. Tada ode da se provoza britanskom podzemnom železnicom jer, kako kaže, tamo ljudi ne obraćaju pažnju na nju. “Često sednem tamo i svi čitaju novine, a moja slika im je ispred nosa. Ipak, oni me uopšte ne prepoznaju”, zaključila je pevačica.

OSTAVI KOMENTAR