260
Pixie Geldof dobila pretnje smrću jer se provodila sa Harryjem Stylesom

Pixie Geldof dobila pretnje smrću jer se provodila sa Harryjem Stylesom

260
SHARE

Pixie je viđena kako napušta jedan klub u Londonu sa popularnim pevačem, posle čega je ekspresno počela da dobija pretnje smrću.

null

Par se nakon zajedničkog provoda odvezao Harryjevim automobilom, što je za mnogo Directionerke bio neoprostiv greh, pa su devojci počele da stižu pretnje smrću. O tome je na svom Twitteru pisao i njen prijatelj Nick Grimshaw, ali on celu situaciju nije shvatio previše ozbiljno: “Upravo čitam neke pretnje smrću Pixie Geldof. Lol.”

39 KOMENTARA

  1. Ovako:Nisam ljubomorna,svakako ja ne mogu da mu zabranim sa kim ce da izlazi i sve to,ali po mom misljenju ova brate da je ruzna,ruzna je!Mogao je da nadje lepsu.Inace,slazem se da su neke directionerke malo poludele…ali sta da se radi i ja sam directioner,ali neki su stvarno preterali.

  2. predhodni komentar je na pogresnom mestu.. trebalo je da ga posaljem ovde http://www.bravo.rs/hot-news/zavirite-u-raskosni-ormar-jennifer-lopez/ sorry..

  3. Durectionerka sam al ovo je bolesno nije mi nes lijepa al ne mozemo mu mi govoriti s kim ce da bude to je njegov zivot!!!
    Harry <33333333333333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.