Start Stars Hot News! Koncert u najavi: Pitbull se raspituje koliko fanova ima u Srbiji!

Koncert u najavi: Pitbull se raspituje koliko fanova ima u Srbiji!

SHARE

J-Lo & Pitbull Filming Her New Music Video 'Live It Up'

Kako objavljuje Eventim Serbia, slavni američki reper Pitbull izrazio je želju da poseti našu zemlju i održi koncert u bližoj budućnosti, što je samo još jedna potvrda da smo sve interesantniji stranim zvezdama.

Na Facebook stranici Eventim Serbia tako je objavljeno obaveštenje koje glasi: “Popularni reper Pitbull bi u bližoj budućnosti želeo da poseti svoje fanove u Srbiji i zakaže koncert. Ako ste zainteresovani i želite biti informisani, registrujte se ovde: http://www.eventim.rs/rs/izvodjaci/pitbull-26/profile.html” Najava dolaska muzičara koji iza sebe ima ogroman broj hitova sa Jennifer Lopez, Marcom Anthonyjem i brojnim drugim zvezdama svakako je fantastična vest i dokaz da je sve manje zvezda čiji nastupi nisu mogući u Srbiji – zato bi ova vest morala da obraduje ne samo fanove Pitbulla već i svih drugih izvođača koji nas do sad nisu posetili.

J-Lo & Pitbull Filming Her New Music Video 'Live It Up'

Takođe, bilo bi sjajno kad bi i drugi muzičar na sličan način proveravali koliko imaju fanova u našim krajevima – koliko vas bi se prijavilo da će doći na koncert Justina Biebera, One Directiona, Selene Gomez, Eminema…?

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR