787
Pitbull odgovorio na tužbu Lindsay Lohan: “To joj je kompliment, iznenadio sam...

Pitbull odgovorio na tužbu Lindsay Lohan: “To joj je kompliment, iznenadio sam se”

787
SHARE

Pitblull, muzičar sve poznatiji po svojim hitovima, za najnovije muzičko delo dobio je tužbu od Lindsay Lohan. Naime, u pesmi “Give Me Everything”, Pitbull spominje Lindsay, a njoj se to nije svidelo pa mu je uručila tužbu.

Niko nije očekivao da će temperamentni Pitbull ćutati pa je nedavno dao izjavu o svemu. U jednom stihu Pitbull peva “I got it locked up like Lindsay Lohan”, čime je aludirao na njene boravke u zatvoru i centrima za odvikavanje od zavisnosti.

Rekao je kako smatra da je Lindsay zapravo dao kompliment pa se izvinio ako ju je uvredio. Osim toga, pozvao ju je na nedeljnu dodelu MTV-jevih muzičkih nagrada, gde će izvoditi spornu pesmu. Dok Lindsay tvrdi da joj je pesma nanela nepopravljivu štetu, Pitbull ima potpuno drugačije viđenje situacije. Šta vi mislite, ko je u pravu?

92 KOMENTARA

 1. ja nmg da verujem,sad sam procitala da je potvrdjeno da ce i miley biti na vmas
  msm ovoj je neverovatno,sve moje omiljene zvezde ce biti tamo
  miley(koja mozda nastupa)
  gaga(koja nastupa)
  jessie j(koja takodje nastupa)
  nicki minaj(koja je prezenter)
  a sa zadovoljstvom cu gledati britneyin nastuup,beyoncin nastup,katy perry,selenu koja je voditej pre-showa(to je ona osoba sto intervjuise sve zvezde na crvenom tepihu,zamislite kad bude intervjuisala miley xD…awkward :D ),nadam se da nisam nikog zaboravila
  e da i jedva cekam da vidim video rihanne i nicki minaj za pesmu fly,premijerno ce ga predstaviti :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.