Start Stars Hot News! Pirat Johnny Depp pomogao osnovnoškolcima da naprave pobunu u školi

Pirat Johnny Depp pomogao osnovnoškolcima da naprave pobunu u školi

SHARE

Johnny Depp trenutno snima novi nastavak “Pirata s Kariba” u Londonu. U pauzi između snimanja svratio je u jednu londonsku osnovnu školu kako bi učenicima pomogao da organizuju pobunu protiv nastavnika. U školskim je klupama završio jer ga je pozvala jedna od učenica, 9-godišnja Beatrice Delap.

Beatrice je napisala pismo kapetanu Jacku Sparrowu, liku kojeg Depp glumi u filmu, te ga zamolila za pomoć. Pismo je kružilo među filmskom ekipom i gotovo da su već na njega zaboravili. No, nakon nekoliko dana Johnny, to jest kapetan Sparrow, bacio se u akciju. Banuo je u školu i oduševio decu.

“Johnny Dep je ušao obučen kao kapetan Jack. Svi su vrištali od uzbuđenja. Iz svog džepa izvukao je moje pismo i rekao da će ga uokviriti, a onda me zagrlio”, ispričala je Beatrice. “Sa svojim gusarskim prijateljima je odlučio zauzeti školu. Rekao je da ćemo po cele dane samo jesti slatkiše, dok nam svi zubi na pocrne i ne poispadaju. Rekao je da se ipak neće buniti protiv nastavnika jer je pred školom policija pa bi mogao upasti u nevolje”, dodala je oduševljena učenica.

OSTAVI KOMENTAR