88
Pink o trudnoći: Bojim se da ću dobiti devojčicu koja je kao...

Pink o trudnoći: Bojim se da ću dobiti devojčicu koja je kao ja

88
SHARE

Pinkje potvrdila da je trudna, govoreći u showu Ellen DeGeneres kako ovih dana jede za dvoje. Slavnoj voditeljki otkrila je kako je dobre vesti krila neko vreme jer je u prošlosti imala pobačaj. Glasine o njenoj trudnoći započele su kada je Pink ovih dana viđena sa suprugom na plaži. Tamo se nije mogao ne primetiti njen trudnički stomačić. “Nisam želela da pričam o tome jer sam bila jako nervozna zbog pobačaja u prošlosti”, otkrila je pevačica.

“Radili smo na tome, nije nas iznenadilo”, nastavila je. Iako ne zna pol deteta, već ima noćne more o tome da će dobiti devojčicu koja će joj karakterno ličiti. “Doktorica mi je rekla šta misli. Bojim se jer je ona rekla kako joj se čini da čekam devojčicu. Moja majka uvek mi je želela devojčicu koja će se ponašati baš kao ja. Bojim se da jedna od nas ne ode u zatvor”, rekla je Pink. Carey i ona u prošlosti su prekidali svoju vezu. Stoga su 2008. neko vreme proveli odvojeno. Pink je istakla kako se za sve u životu potrudila pa tako i za skladan brak kakav ima danas.

5 KOMENTARA

  1. NEMA POTREBE DA SE BOJI TOGA,BAS BI BILO DOBRO DA DOBIJE DEVOJCICU KAO ONA !!!! NIKAD DOSTA LJUDI KAO ONA. JOS AKO BUDE IMALA TALENTA ZA MUZIKU KAO P!NK … WOW !!!!! :ppPPppppP

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.