Start Stars Hot News! Pevačica koja nastupa sa 1D: Eleanor i Danielle su preslatke!

Pevačica koja nastupa sa 1D: Eleanor i Danielle su preslatke!

SHARE

Trinaestogodišnja pevačica Camryn, čije nastupe možemo da vidimo na koncertima One Directiona, otkrila je kako je biti na turneji sa trenutno najuspešnijim pop bendom na svetu.

Iako je mlada, Camryn je navikla da se druži sa momcima iz 1D, pošto je ovo drugi put da je sa njima na turneji. Mada je jedina devojka među njima, ona kaže da joj društvo prave i Danielle Peazer i Eleanor Calder. Za njih ima samo reči hvale, ali pevačica kaže da se još uvek nije zvanično upoznala sa njima. “Videla sam Danielle i Eleanor, preslatke su. Još uvek ih nisam upoznala, jer nisam sigurna da li je u redu da odem i da im se predstavim. Pomalo mi je neprijatno zbog toga. Čekam pravi trenutak kada ćemo moći da popričamo”, rekla je Camryn.

Ona nam je opisala i kako izgleda bekstejdž na 1D koncertu, izjavivši da je obično sve veoma čisto i da momci veoma lepo mirišu, ali da se nakon nastupa situacija promeni. “Svi jako lepo mirišu, pre nego što izađu na binu. Znam kako je kada ja nastupam i kada se znojim tokom 25 minuta, tako da mogu da zamislim kako je njima koji su na bini dva sata”, kaže pevačica.

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR