Start Stars Hot News! Pevač Slipknota hvali Justina Biebera, želi duet s njim

Pevač Slipknota hvali Justina Biebera, želi duet s njim

SHARE

Pevač američkog hevi metal benda Corey Taylor kaže da bi jako voleo da uradi duet sa Biebsom, pa čak i da je nedavno već pokušao da stupi u kontakt s njim!

null

Corey je naime oduševljen sjajnim miksom pesama Slipknota (“Psychosocial”) i Justina Biebera (“Baby”) koji je neko okačio na YouTube pre godinu dana, pa je o tome govorio medijima: “Znam da nije Justin uradio ovaj spoj pesama, ali mislim da je to jako kul. Svi su mislili da ću biti besan, ali ja sam oduševljen…Poštujem ga. On je jako talentovan dečko i radi baš sve zbog svojih fanova.”

null

“Bio sam u Baltimoru na svojoj turneji a Justin je bio u blizini, u Vašingtonu, Pokušao sam da ga dovedem kako bismo zajedno uradili akustičnu verziju pesme “Psychosocial Baby”. Ali, on je u tom trenutku bio u poseti jednoj dečjoj bolnici. Ne možete reći nešto loše o momku koji posećuje dečju bolnicu.” BRAVO Corey! Sad ostaje samo nada da je i Justin čuo njegovu izjavu i da ćemo ih uskoro videti na zajedničkom nastupu! Njihova saradnja bila bi nešto zaista neviđeno u svetu muzike! Poslušajte kako zvuči i izgleda video koji je oduševio slavnog metalca.

FOTO: FAME, SIPA

OSTAVI KOMENTAR