Start Stars Hot News! PETA: Kim Kardashian je žena koja ima sve osim saosećanja za mučene...

PETA: Kim Kardashian je žena koja ima sve osim saosećanja za mučene životinje

SHARE

Lepa Kim Kardashian ponovno se zamerila PETA-i, koja ju je nedavno osudila zbog okrutnog editorijala s crnom mačkom. Naime, američka starleta snimljena je u New Yorku gde je u istom danu promenila čak dva kaputa, napravljena od životinjskog krzna. Iako njena starija sestra Khloe ima odličan odnos s udruženjem za zaštitu životinja, čini se da Kim nikako ne može na zelenu granu s njima.

“Kim Kardashian je žena koja ima sve, osim, čini se, saosećanja za mučene životinje kojima se čupa krzno s leđa kako bi od njega mogli napraviti kaput ili neki drugi odevni predmet. Hteli bih da se ugleda na svoju sestru, Khloe, ali očito ljubaznost i velikodušnost nisu ravnopravne u njihovoj porodici”, stoji u priopćenju PETA-e.

Podsetimo, PETA je nedavno zbog držanja mačke za šiju oštro osudila Kimin način na koji se odnosi prema toj krhkoj životinji. “Kim Kardashian nije jedina koja potpuno pogrešno misli da, ako mačka svoje mladunče nosi držeći ga za šiju, isto to može ona te da maci nije potrebna ruka kao potpora kojim će je pridržavati”.

OSTAVI KOMENTAR