Start Stars Hot News! Pet razloga zbog kojih se raspada veza Angeline Jolie i Brada Pitta

Pet razloga zbog kojih se raspada veza Angeline Jolie i Brada Pitta

SHARE

Iako ne prođe dan, a da u tabloidima ne osvane nova priča o prekidu Brada Pitta i Angeline Jolie, zlatni holivudski par još uvek se drži zajedno. Časopis Now potrudio se da nabroji sve manjkavosti u njihovoj vezi zbog kojih bi par jednog dana zaista mogao prekinuti.

Brad ne voli javno razmjenjivanje nežnosti
Jedan od razloga zašto dodela Zlatnog globusa nije uveličana dolaskom Brangeline je taj što Brad mrzi Angelinine javne izlive nežnosti. “On i Angelina su se pojavili na dodeli Oscara 2009. godine, ali Brad ne želi to više prolaziti sad kad je pokušava ostaviti pa je stoga otkazao svoj dolazak na ovogodišnju dodelu Akademijine nagrade”, rekao je bliski prijatelj za časopis Now.

Angelini smetaju Bradovi poroci
S druge strane, Angelini smeta to što je njen dragi sklon porocima i ne želi se odreći alkohola i cigareta. “Ona mrzi činjenicu da je on još uvek kao veliko dete i želi izaći van s momcima s vremena na vreme kako bi se napio”, rekao je izvor i dodao da Angelina mrzi Bradove prijatelje te mu stalno prigovara da konačno mora odrasti.

James je treća osoba u njihovoj vezi
Angein brat James neprestano se meša u njenu vezu, što neopisivo živcira Brada. Brat i sestra su vrlo bliski i Angelina insistira na tome da James ima aktivnu ulogu u životu njene dece. S druge strane, Angein brat nije baš pokazao kao najpouzdanija osoba, jer je u nekoliko navrata iznosio privatne detalje o njihovoj vezi, deci i ogovarao Brada. No, nije James jedini član porodice koji uzrokuje probleme u vezi slavnog para.

Snaja i svekrva ne mogu se smisliti
Opšte je poznata činjenica da je Bradova majka Jane obožavala njegovu bivšu suprugu, Jennifer Aniston s kojom je i dalje u dobrim odnosima. Brižna majka ne može smisliti svoju sadašnju snaju za koju smatra da ima vrlo loš uticaj na njenog obožavanog sina. Brad je u vrlo dobrim odnosima sa svojim roditeljima, stalno ih posećuje i neprestano se čuju telefonom. Angie to jako smeta, jer smatra da se Bradova majka previše meša u njegov život.

Bradu je šestoro dece sasvim dovoljno
Ono što je najviše uzdrmalo vezu slavnog para i o čemu se mnogo pisalo poslednjih meseci je Angelinina želja za ponovnim usvajanjem. Šestoro dece je više nego dovoljno za Brada, ali Angelina ne misli tako. Tražila je decu za usvajanje u Siriji i Kini i samo je pitanje vremena kad će svojoj velikoj porodici pridružiti još jednog člana, ali jednog bi mogla i izgubiti. “Ako ona ponovo usvoji, to će morati učiniti sama. Brad ne želi imati ništa s tim”, rekao je prijatelj para.

OSTAVI KOMENTAR