Start Stars Hot News! Pet najboljih videa s duhovima!!!

Pet najboljih videa s duhovima!!!

SHARE

Ljudi od pamtiveka pokušavaju dokazati da duhovi postoje. Paranormalno im je oduvek bilo zanimljivo. Magazin COED je odabrao pet najboljih dosad objavljenih videa koji bi trebalo da dokažu da duhovi postoje. Da li reč o autentičnim snimcima i dokazima ili samo o dobrom zezanju – procenite sami.

1. Duh iz videoteke
Snimak sa sigurnosne kamere u jednoj videoteci u Meksiku prikazuje kako sa polica padaju filmovi. Da li ih je radnik videoteke jednostavno loše složio pa ih je na zemlju povukla gravitacija ili je s njim u prostoriji bio još “neko”, procenite sami.

[youtube lUXVKBfAFeE]

[youtube 29afny8s83Q]

2. Duh iz Stonehengea
Za one kojima od same šetnje Stonehengeom ne prolaze trnci kroz telo, evo snimka koji prikazuje duha deteta koje šeta drevnim druidskim hramom.

3. Duh koji plače
Iako duhovi fizički nisu opipljivi, te “izgubljene duše” osećanja navodno imaju. Tako navodno, po potrebi, mogu i zaplakati.

[youtube CW-oQ7HAB5U]

[youtube 2CwVCe7XTfc]

4. Kućni duh
Ovog bezobraznika ne vidite na snimku, ali mora da nije omiljeni stanar vlasnika kuće budući da voli da pravi nered. Ima li možda rođaka koji je voli da posprema kuću?

5. Duh princeze
Dvorcem Leeds u Engleskoj navodno šeta malena kćer kralja Henrija VIII, princeza Caroline, koja je iznenada preminula kad je imala svega 13 meseci. Kobnu ranu na glavi devojčica je zadobila dok se igrala u svojoj kraljevskoj sobi.

[youtube YzOQL3tgUUQ]

OSTAVI KOMENTAR