425
Pesme i o Justinu? Selena otkriva svoje najdublje tajne na novom albumu

Pesme i o Justinu? Selena otkriva svoje najdublje tajne na novom albumu

425
SHARE

5th Annual Women In Film Pre-Oscar Cocktail Party

Možda sledeći trag svoje najbolje drugarice Taylor Swift, Selena Gomez otkriva kako bi na novom albumu mogla u potpunosti da otvori dušu.

null

Govoreći za MTV News, Sel je otkrila: “Mislim da je za mene bilo interesantno to što mi se u sred snimanja desio veliki zaokret pa je neverovatno kako sam to prenela na muziku jer tako nešto nisam ranije radila i sve je ispalo sjajno. Mislim da što sam starija sve mi je više OK da sa svima podelim svoje priče, tako da se odlično zabavljam” rekla je a onda i dodala kako želi da njeni fanovi kroz muziku saznaju kroz šta je sve prošla.

IZVOR: Life Content

32 KOMENTARA

  1. @kika vec je pisala o momcima. Ne na nacim kao Taylor ali jeste. Zasto su sada svi kao ‘zaprepasteni’?!

    Kika Tay joj je bff. Ostavila sam ti komentar na post u “Taylor Swift posetila teško obolelu obožavateljku”…nemam snage da se ponavljam. I ostali hejteri bi ga mogli procitati.

    Sto se tice ljepotice Sel, ima pravo pisati o svojim emocijama. To je normalno. Veza sa Justinom je donijela mnogo novih stvari-i srece i boli. Ima pravo to pretociti u pjesme.

  2. GLEDALA SAM LJUDI TAJ INTERVJU (UKLJUČILA SAM CAPS LOCK DA SVI FINO VIDE XD), NIJE CURA UOPŠTE MISLILA U TOM KONTEKSTU, ŠTO JE’ENOG JUSTINA SVUGDJE MIJEŠATE ?! >.<

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.