210
Pesma Britney Spears inspirisana izgledom Katy Perry

Pesma Britney Spears inspirisana izgledom Katy Perry

210
SHARE

Pevačica Katy Perry poslužila je kao inspiracija za pesmu “Hold It Against Me”, koju je Britney Spears otpevala 2011. godine, otkrio je autor te pesme Bonnie McKee.

On je otkrio da je u isto vreme sarađivao sa dve pevačice, pre otprilike dve godine, a da su Katyine zavodljive obline poslužile kao inspiracija za pesmu. “Pesma se desila sasvim slučajno. Pisao sam sa Katy, pa sam otišao u drugu sobu gde sam radio na Britneyinim pesmama. Katy je ušla  sobu u nekoj uskoj, seksi haljinici i ja sam iz šale rekao ‘Ako bih ti rekao da imaš dobro telo da li bi mi zamerila?’ (eng. hold it against me). Pomislio sam da je to pun pogodak, i napisao sam pesmu”, rekao je Bonnie za Hollywood Reporter. Na pitanje da li Britney zna kako je nastao njen hit, on je odgovorio: “Ne verujem. Nikada nisam upoznao Britney dok smo radili na albumu, što je smešno jer sam otpevao dosta toga. Ali ona zna ko sam ja i zaista je ljubazna i često me hvali”, otkrio je on.

Autor: Life Content

16 KOMENTARA

 1. +6 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1I just love DJ Malik,Justin Timberlake,Flo Rida,Chris Brown,Rihanna and Rita Ora ^-^ (EMINA,DOCA,ANNA i NENAD Forever)

  Heheh pa Katy je stvarno zgodna i sve sto je rekao o njoj je istina! :D
  Love Katy more than everything<3333333333333333333333333

 2. veoma interesantno. :)
  @I just love DJ Malik,Justin Timberlake,Flo Rida,Chris Brown,Rihanna and Rita Ora ^-^ (EMINA,DOCA,ANNA i NENAD Forever): kaze se more than ANYTHING

  • -3 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1I just love DJ Malik,Justin Timberlake,Flo Rida,Chris Brown,Rihanna and Rita Ora ^-^ (EMINA,DOCA,ANNA i NENAD Forever)

   Kaze se i more than EVERYTHING! Ima isto znacenje! :D
   Kontas srceko moje? *_*

 3. @I just love DJ Malik,Justin Timberlake,Flo Rida,Chris Brown,Rihanna and Rita Ora ^-^ (EMINA,DOCA,ANNA i NENAD Forever) 
  More than everything je gramatički neispravno i  može da ima isto značenje koliko god ‘oćeš ali kad je neispravno let’s face it: Kapiraš srećko?

 4. @I just love DJ Malik,Justin Timberlake,Flo Rida,Chris Brown,Rihanna and Rita Ora ^-^ (EMINA,DOCA,ANNA i NENAD Forever) 
  Rekli ste joj da je nepravilno ali niste rekli zašto. Any se koristi kada mislimo na određen broj nečega, a every na sve na nekom mestu, ako kapiraš. Mislim sama reč ti kaže. Every = sve, Any = bilo šta… Ma ne znam da ti objasnim. Kada je neko glup ne vredi se truditi objasniti mu nešto. 

  • -1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1I just love DJ Malik,Justin Timberlake,Flo Rida,Chris Brown,Rihanna and Rita Ora ^-^ (EMINA,DOCA,ANNA i NENAD Forever)

   Nije me briga,kuzis?

   • Pa naravno da te nije briga kad želiš da se izražavaš nepravilno i kako tebi odgovara, a to što to nije tačno to nema veze. Prostak.

    • -1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1I just love DJ Malik,Justin Timberlake,Flo Rida,Chris Brown,Rihanna and Rita Ora ^-^ (EMINA,DOCA,ANNA i NENAD Forever)

     Buahahahahah ja sam prostakusa,a sta si onda ti,BONA? 0_o

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.