258
Perrie Edwards: “Zbog prve ljubavi osećate vrtoglavicu i sreću”

Perrie Edwards: “Zbog prve ljubavi osećate vrtoglavicu i sreću”

258
SHARE

null

Sjajnoj pevačici iz grupe Little Mix mnoge devojke zavide jer je u ljubavi sa Zaynom Malikom a ona sad otkriva kako joj je upravo ta veza pomogla da stvara bolju muziku.

Ona otkriva da joj je baš zaljubljivanje pomoglo da dobije inspiraciju za pisanje pesama. “Kad devojka po prvi put ima momka, ta vrsta romanse uzrokuje da osećate vrtoglavicu i sreću. O tome govori pesma ‘DNA’…Sve što je na albumu govori o našim iskustvima. Pesme izvodimo bolje kad stihovi nešto znače nama.”

null

Pevačica otkriva i kako je teško održavati vezu ali se sa Zaynom čuje svakog dana, preko Skypea. “Pričamo svakog dana na telefonu ili preko Skypea. Mislim da ključ u tome da stalno pričate jedno drugom šta vam se trenutno dešava. Uvek svoje smešne priče sačuvam za njega.” Ona kaže i kako bi radije otišla na kuglanje nego u neki skup restoran. “Kad je reč o dejtovima, volim da idem u bioskop ili da noć provedem kući. Ne volim da idem u fensi restorane jer me je sramota pošto ću prosuti hranu po sebi. Volim stvari kao što su kuglanje, šoping ili odlazak u park.”

25 KOMENTARA

  1. Ona je predivna i savrseno peva 
    A Little Mix obozavam, bilo bi lepo da BRAVO da neki lep poster :)

  2. Ista Taylor…. :D Bas su jadne! :D Ne zna da jede kao normalna osoba,vec se fleka i prosipa hranu… :D Bas jadno! :D Neka ide u skolu gdje ce je nauciti da jede i da se ponasa kao normalna osoba,a ne da bude psihopata kao sto je sad! :D Jadna je! :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.