929
Perrie Edwards: “Zaista sam srećna sa Zaynom”

Perrie Edwards: “Zaista sam srećna sa Zaynom”

929
SHARE

Iako je dugo negirala da su zajedno, članica grupe Little Mix priznala je to nakon što su se pojavile fotke na kojima se ljubi sa Zaynom.

null

Iako kaže da je jako zaljubljena u njega, muzičarka ističe da nije bila presrećna zbog te slike. “Da budem iskrena, nisam volela tu fotku jer sam izgledala užasno, pa sam bila zgrožena što su me uhvatili nespremnu”, rekla je za The Mirror.

null

Iako kaže da joj sad ne smeta što svi znaju za njenu romansu, Perrie kaže da od nje ne treba da očekujemo da priča o toj vezi. “Očigledno je da sad svi znaju za Zayna i mene, da smo zajedno i da smo srećni”, otkrila je. “Ipak, neću otkrivati detalje i pričati o tome – ali Leigh Anne je sama, možete joj naći nekog!”

41 KOMENTARA

 1. Izgleda kao da ima 35 godina… a Zayn ko da ima 18. Prelep je! :D nisam Directioner ali mi je lep ^^
  P.S: No Hate Directoners

 2. JA NE VERUJEM KOLIKO JE ONA ODVRATNA! PLACE MI SE KOLIKO JE MRZIM ODVRATNA JE I SPOLJA I IZNUTRA =_=
  Videaca ona koloiko ce da bude srecna kad je Zaynovi fanovi istuku.

 3. Meni ne smeta kao mnogima da on ima devojku,samo je ona mnogo,ali mnogo ruzna! Bez uvrede. Ja sam za nju boginja,realno! Ali,on je srecan,pa sam i ja! :D

 4. Sad bez uvrede ali ja stvarno nmg da verujem da ste vi poverovali da ona ima 18 god OMG pa ona realno ima najmanje 30 ona je uvek ruzna sa sminkom ili bez ogavna je mozete slobodno da mi lupate minuse ali ovo je moje misljenje!!! To vam je isto kao i sa J.Lo za nju negde pise da ima 42 negde 45 a u stvari ima 47 samo sto je ona prelepa a ova Perrie nije!!! Stvarno nisam ljubomorna ali ne moram ja nju sada da volim ako je i Zayn voli mada su oni raskinuli ali ok!! Ovo ne pricam sa mrznjom ali da li ona vama lici da ima 18 god?!?!

  1D i love you <3

 5. Jeste ona ruzna, ali mozda je pametna, duhovita, pozitivna itd.pa mu se dopada.
  Znam da zvuci kao klise, ali lepota zaista dolazi iznutra. :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.