Start Stars Hot News! Perrie Edwards tvrdi: Neću da se menjam za Zayna!

Perrie Edwards tvrdi: Neću da se menjam za Zayna!

SHARE

perrie

Zvezda grupe Little Mix Perrie Edwards kaže da nema potreba da se posebno trudi oko svog izgleda za svog verenika Zayna Malika, pošto tvrdi da on nju voli u svakom izdanju.

Lepa pevačica kaže da ne želi da se svakodnevno šminka i da je u njenoj garderobi uglavnom muška odeća. “Neću da se mučim da stavljam šminku svakog dana. Imam sreće što sam sa Zaynom – on me svakako voli. Ja sam ono što sam i ne bih se nikada menjala zbog nekog dečka” rekla je Perrie u intervjuu za magazin Now.

zayn

Dok ona voli da nosi mušku odeću, njen dečko je bio obučen kao žena u novom spotu One Directiona za pesmu “Best Song Ever”, a Perrie kaže da joj se on svideo i u takvom izdanju. “Jako mi se dopao spot, jako je dobar i urnebesno je smešan”, kaže ona i dodaje: “Jako mi se dopao Ciarin spot za pesmu “Like A Boy”, u kojem se obukla kao dečko. Ja se ionako oblačim kao muškarac.”
Ona kaže da zbog toga što ne obraća previše pažnje na svoj izgled, teško joj pada to što je paparaci prate na svakom koraku. “Ako ste obična devojka i neko od vaših prijatelja postavi na Facebook vašu fotografiju na kojoj izgledate užasno, zamolili biste ih da uklone tag. Ali to ne možete da uradite u ovom poslu”, požalila se Perrie.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR