527
Perrie Edwards: “Svi su ljubomorni što sam sa Zaynom Malikom”

Perrie Edwards: “Svi su ljubomorni što sam sa Zaynom Malikom”

527
SHARE

Članica grupe Little Mix u vezi je sa pevačem One Directiona od aprila meseca i kaže da je njihova veza vrlo jaka, kao i da joj ne smeta što je obožavateljke 1Dja stalno napadaju.

null

“To je kao kad ste u školi i u vezi ste s popularnim dečkom u odeljenju i svi su zato ljubomorni. Nije to ništa posebno. Nije nas briga što svako ima svoje mišljenje o našoj vezi.” Perrie tvrdi da joj je lakše da se nosi sa negativnim komentarima jer je slavna. “Naši Little Mix fanovi su mi pomogli. Ako me neko napadne, oni staju uz mene. U globalu, možda su me samo dva ili tri komentara zaista pogodila.”

null

Ona kaže da nije sa Zaynom zato što je on slavan: “Kad smo kući, on je samo Zayn za mene. Uopšte i ne razmišljam o tome da je u One Directionu. On je samo slatki mali dečak. Njegova najdosadnija navika je to što nikad ne prestaje da peva – gori je i od mene.”

29 KOMENTARA

  1. I je zbog slave!!!!!!!! kog sere i šta laže!!!!!! ZAR NIJE BILA PRIJE SA ZAYNOM JOŠ DOK NIJE BIO TAK BOGAT I SLAVAN PA GA OSTAVILA!!!!!!!!!!! I KAD JE ZAYN BIO U ZATVORU ZBOG NIJE (jer se potukao zbog nje) NIJE MU NI DOŠLA,NI NIŠT !!!!!!      perrie NE zaslužuje, ni malo ZAYNA!!!!!!!!               to je moje mišljenje!!!

  2. ETO JOJ SAD NA!!!!!!!!!!!!!!! UZELA SAM NJENU SLIKU I NAPRAVILA ČUDOVIŠTE hahahhahahhahahhah!!!!!!!! kad je umišljen i glupa

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.