Start Stars Hot News! Perrie Edwards priznaje: Nimalo nisam romantična

Perrie Edwards priznaje: Nimalo nisam romantična

SHARE

Perrie Edrwards i Zayn Malik nedavno su proveli nekoliko dana na romantičnom odmoru u Parizu, povodom prve godišnjice svoje veze. Iako je ovakvo putovanje odmor iz snova, zvezda grupe Little Mix kaže da uopšte nije romantična.

Poznati par u vezi je otkad su se sreli u bekstejdžu šoua X Factor 2011. godine, a čini se da su iz dana u dan sve srećniji zajedno, pa čak su se pojavile i glasine da planiraju brak. Izgleda da je Zayn taj koji mora da se potrudi da održi plamen u njihovoj vezi, pošto je Perrie u nedavnom intervjuu otkrila da nije romančtična. Na pitanje novinata šta je najromantičnija stvar koju je uradila za svog dečka odgovorila je: “Rekla bih mnogo slatkih stvari, ali ja zapravo nisam romantična.”
Njena koleginica Jesy Nelson ipak prisetila se da to nije potpuno istina, pa je dodala: “Napravila je kolaž od gomile njihovih slika, od kada su prvi put bili zajedno, to je romantično.” Ipak, Perrie nije bila sigurna, pa je odgovorila: “Zar jeste? Pa da, to sam uradila.”
U međuvremenu i ostatak devojaka iz grupe Little Mix odgovorio je na isto pitanje. Jade Thirlwall priznala je da je njen najromantičniji gest bio kada je napravila tortu za svog dragog, dok je Jesy otkrila da je napravila romantičnu kupku okruženu svećama za svog dečka Jordana Banjoa, sa kojim se nedavno pomirila. Ipak, čini se da je najromantičnija od njih Leigh Anne Pinnock, koja je otkrila: “Za Dan zaljubljenih uzela sam gomilu naših lepih slika, sa odmora na Jamajci, i stavila ih u lep album koji se zove Ljubavna priča. Zaista je lepo. Takođe, na Dan zaljubljenih obično pustim našu omiljenu baladu, pesmu “You Got It Bad” od Ushera i puštam je iznova ceo dan”, kaže ona.

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR