591
Perrie Edwards poručuje: “Zayn Malik me je zaprosio”

Perrie Edwards poručuje: “Zayn Malik me je zaprosio”

591
SHARE

 photo we0165_zps0b67ae3e.jpg

Tabloidi u poslednje vreme pišu kako dvoje slavnih pevača planiraju veridbu, a Perrie im je poručila kako se to već desilo.

Na pitanje OK magazina da opiše najromantičniju stvar koju je Zayn učinio, ona je rekla: “Zaprosio me je” a onda počela da opisuje kako je on to učinio…da bi na kraju rekla kako se u stvari samo šali! Ipak, Perrie kaže da već može da zamisli taj trenutak. “Jednog dana”, rekla. “Sve bismo to volele. Ipak, za momke je to zastrašujuće. Šta ako mu devojka kaže ne? To bi bilo užasno.” Perrie kaže i kako već zna koju pesmu će tražiti na svom venčanju: “Već sam je odabrala – u pitanju je ‘A Thousand Years od Christine Perri.”

IZVOR: Life Content

40 KOMENTARA

  1. Šta???Za tvoju informaciju Dj Cool@ one imaju svoja imena Jessy,Perrie,Leigh-Anne i Jade a u ostalom nijedna od njih nije debela i jedina debela/debeo si ti.Jel ti krivo što je u ljubavi sa Zaynom?Ćuti jadnice:DOne bi ible popularne i bez njega jer su pobedile u X factoru(sumnjam da si ikad  čula za taj show)-Jadna si.

  2. -4 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1andjelaThEwAnTeD....PERKA 4EVER....P I J...T I N......NATHAN I LOVE YA SOOOO MUCH...TI SI NAJLEPSI DECKO NA SVETU..........EMA-KRALJICA...ANA I NEMANJA-GOLUPCICI......Sofija je srpska Taylor Swift..DaMi i LOGMICA.........dajana-srce moje..prcko I JASNA...

    slazem se u potpunosti..i nijedna tamo nije debela..<3333

  3. Prelepa je kako samo zraci lepotom i vedrim bojama vidi se da je NAJSRECNIJA DEVOJKA NA SVETU !!!! Ima lep glas i sto je najvaznije IMA ZAYNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.