Start Stars Hot News! Perrie Edwards otkriva planove za venčanje: Jade Thirlwall nije pozvana!

Perrie Edwards otkriva planove za venčanje: Jade Thirlwall nije pozvana!

SHARE

perrie

Venčanje Perrie Edwards i Zayna Malika biće definitivno jedan od najzanimljivijih događaja i fanovi željno čekaju da vide kakvu svadbu će imati slavni par, a sada je pevačica grupe Little Mix otkrila neke detalje o svojim planovima.

U jednom intervjuu Perrie i Jade govorile su o svojoj novoj muzici, ali nisu mogle da izbegnu i pitanja o venčanju. Iako je Perrie rekla da još nisu donesene nikakve konačne odluke, njena koleginica iz benda već je nešto isplanirala: “Ja ću pevati pesmu ‘My Heart Will Go On” od Celine Dion!”, dok je Perrie otkrila da joj se ne dopada ta ideja.
“Ona nije pozvana, ona će raditi ketering”, našalila se pevačica, te dodala da se Jade sjajno snalazi u kuhinji te da bi upravo ona mogla da napravi svadbenu tortu.
Iako Perrie tvrdi da nikakvi konkretni planovi nisu napravljeni, priznala je da je već razmišljala o tome ko bi mogao da peva na svadbi: “Zaista se nadam da će to biti Little Mix i Steve Perry iz grupe Journey, to je moj san, ali ne znam da li će se ostvariti.”

Autor: Life Content
Foto: Instagram

OSTAVI KOMENTAR