645
Perrie Edwards otkriva: Liam Payne je zabavniji od Zayna Malika

Perrie Edwards otkriva: Liam Payne je zabavniji od Zayna Malika

645
SHARE

Pevačica grupe Little Mix ludo je zaljubljena u Zayna, ali ističe da je Liam taj koji uspeva da je dobro nasmeje.

null

19-godišnja devojka otkriva kako je upravo Liam najzabavniji član 1Dja, jer je zasmejava više od bilo koga drugog. “Oni su tako zabavni. Zbog Liama se najviše smejem.” Perrie kaže da joj Zayn odgovara jer su u mnogim stvarima vrlo slični, pa tako vole da kuliraju kući. “Zayn je kao ja”, rekla je za Celebs magazin. “Ostanemo kući i gledamo filmove kad možemo. Volimo i dobre zabave doduše. Odlično se zabavljamo ali ne pijem. Dva puta sam pila i to više NIKAD neću uraditi. Za ceo svoj život.” Držimo te za reč Perrie!

12 KOMENTARA

  1. kurvo jedna.. sta zayna sad iskoristila da upoznas liama i da ti i tvoj pisljivi bend dobijete popularnost.. jebem ti sve kurvo jedna retardirana.. 

  2. kako je nije stid vako krst stvaiti a izlazi sa muslimanom. ja nemam nista protiv krscana niti drugih vjera al stvarno ne bi trebala ovo da stavlja po sebi. da li je iko vidio zayna da stvaljla mjesec i zvijezdu?? totalno nema poštovanja prema njegovoj vjeri..

  3. I ti novinari vise…Zayn vara Perrie,pa nije bilo tak’,a sad Perrie zbog toga sto je nasmejava svidja Liam pa ce biti da vara Zayn-a…ALOOO novinari ohladite!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.