471
Jedan član 1Dja joj nije dovoljan: Perrie Edwards se dopisuje sa Louisom...

Jedan član 1Dja joj nije dovoljan: Perrie Edwards se dopisuje sa Louisom Tomlinsonom!

471
SHARE

8735114_lmix2

Perrie Edwards ponovo ističe kako je srećno zaljubljena u Zayna Malika, ali to je ne sprečava da se često dopisuje sa drugim članovom One Directiona, Louisom Tomlinsonom.

Odgovarajući na pitanje ko joj se najviše dopada od slavnih momaka, Perrie je samo kratko odgovorila: “Moj dečko”. Ipak, ona kaže da voli da s vremena na vreme razmeni neku poruku s Louisom, pa je opisala jedan nedavni događaj. “Louis mi je pisao pre par nedelja i rekao mi ‘Ja sam u Dubaiju a tvoja pesma je na radiju'”, rekla je ona za sajt Hothits.com. “Pomislila sam ‘Šta? To je ludo. Nisam znala da puštaju naše pesmu čak u Dubaiju”, dodala je Perrie.

IZVOR: Life Content

35 KOMENTARA

  1. HAHAHAHAHAHAHA, jaaaoooooo al’ se vi volite provaljivat’.. Pa već sam jednom rekla,al’ haman moram o5 : ” To ljudi ne mogu imati prijatelje,a da ih ne stavite u vezu ili nešto slično?” Perrie<33

  2. Za Directionerku:
    Hahahhahahahhahahahahhahahah,prava mi se javila! -.-” Mislim necu  sada ni sa tobom ni sa bilo kim da se svadjam,samo sam iznijela svoje misljenje. A ti ko god da si,glupa si jer ne mozes da gledas svoja posla. Okej malo sam preeburno reagovala,ali haloooo,jesam li ja tebi sta uradila da me osudjujes? Jesi li Perrie Edwards koju ne volim,jesi li? Ako jesi,drago mi je sto smo se upoznale vjeruj mi :D Zar nisi mogla samo DISLIKE? Kao sto su i neki uradili. I molim te da vise ne komentarises moje komentare. Ima jos tu onih koji ne vole ni LM ni Perrie. Okani me se mala jer nisi zanimljiva! Eeee i da nauci kako se pise po pravopisu pa komentarisi. 
    OMG!!!! 

  3. Mene iskreno ona nervira. Podrzavam nju i Zayna, ali ne volim je nesto. A i ubedjena sam da ne voli Zayna, videcete. Stvarno izvinite Mixeri, ali ontkad je sa Zatnom u vezu njena grupa je postala najpopularniji zenski bend. Tako daa. Raskinuce kad tad. ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.