Start Stars Hot News! Perrie Edwards o glasinama koje prate Zayna: “Teško je, ali verujem mu”

Perrie Edwards o glasinama koje prate Zayna: “Teško je, ali verujem mu”

SHARE

Iako su u vezi tek par meseci, Perrie i Zayn konstantno su suočeni sa raznim glasinama. Ipak, mlada pevačica kaže da 100% veruje svom dečku.

null

Ranije ove nedelje pojavile su se glasine da Zayn nije veran svojoj devojci a to je bio glavni razlog zbog čega mu je “pukao film”, pa je na kratko napustio Twitter. Ni Perrie nije lako da čita kako Zayn traži brojeve telefona od devojaka i poziva ih u svoju sobu, ali je za The Sun rekla kako nije ljubomorna. “Mislim da je to smešno. Morate verovati jedno drugom. Zayn i ja smo vrlo srećni. Viđamo se prilično često, osim kad je u Americi. Zaista je teško, ali verujem mu.”

null

Perrie otkriva i na koji način uspeva da održi kontakt sa Zaynom kad su razdvojeni: “Morate zvati jedno drugo i slati poruke i pričati šta ste radili tog dana, takve stvari. Kad ne pričate s nekim, onda vam taj neko fali.” Ona kaže i da nije problem što je deo Directionera konstantno vređa: “Što se tiče fanova, uvek će biti poneki loš komentar, ali jednostavno morate da ga ignorišete. Otprilike, jedan od 100 komentara je negativan. Čitam samo one pozitivne – većina ljudi je srećna što smo mi u vezi.”

OSTAVI KOMENTAR