680
Perrie Edwards o glasinama koje prate Zayna: “Teško je, ali verujem mu”

Perrie Edwards o glasinama koje prate Zayna: “Teško je, ali verujem mu”

680
SHARE

Iako su u vezi tek par meseci, Perrie i Zayn konstantno su suočeni sa raznim glasinama. Ipak, mlada pevačica kaže da 100% veruje svom dečku.

null

Ranije ove nedelje pojavile su se glasine da Zayn nije veran svojoj devojci a to je bio glavni razlog zbog čega mu je “pukao film”, pa je na kratko napustio Twitter. Ni Perrie nije lako da čita kako Zayn traži brojeve telefona od devojaka i poziva ih u svoju sobu, ali je za The Sun rekla kako nije ljubomorna. “Mislim da je to smešno. Morate verovati jedno drugom. Zayn i ja smo vrlo srećni. Viđamo se prilično često, osim kad je u Americi. Zaista je teško, ali verujem mu.”

null

Perrie otkriva i na koji način uspeva da održi kontakt sa Zaynom kad su razdvojeni: “Morate zvati jedno drugo i slati poruke i pričati šta ste radili tog dana, takve stvari. Kad ne pričate s nekim, onda vam taj neko fali.” Ona kaže i da nije problem što je deo Directionera konstantno vređa: “Što se tiče fanova, uvek će biti poneki loš komentar, ali jednostavno morate da ga ignorišete. Otprilike, jedan od 100 komentara je negativan. Čitam samo one pozitivne – većina ljudi je srećna što smo mi u vezi.”

31 KOMENTARA

  • Šta ti tu prosipaš svoje bisere,na šta li ti ličiš kada tako govoriš za nju. :P Djevojka je prelijepa,nekad zna staviti previše šminke,ali nije zbog toga rugoba. 
   ”JA NEZNAM STA JE ZAYN VIDEO U NJOJ???????????????????????????????????????????”
   Ne znam* se piše odvojeno, i očigledno je da on i dalje vidi nešto u njoj :P
   Ako ju on voli,tu ne možeš ništa promjeniti,ništa nećeš dobiti time što nju vrijeđaš. 

 1. Lupajte minuse,ali kako možete reći da je mrzite?Mržnja je stvarno velika riječ,a usput ne znate,curu i nemate je razloga mrziti,to što hoda s vašom celeb simpatijom ( koja vj. nezna da postojite,a kamo li daq

 2. molim te!u pravu si donekle ali pogledaj je i kazi da nije ruzna kazes da mi nju ne treba da mrzimo a sta je sa onom mrznjom u njoj znas li kako ih je vredjala dok su bili u x factoru i njih i njihove fanove ja nju ne mrzim zato sto je sa zaynom nego zato sto je takva da je zayn sa nekom drugom lepsom meni bi bilo sasvim svejedno msm bila bih srecna zbog njih ali ovako…

 3. Razumim,ali mržnja je stvarno teška riječ,nisam gledala xfactor pa neznam sve o tome,mislim da se može drugčije reći da ne simpatiziraš neku osobu a ne govorit daje ružna i da je mrziš.Nismo mi sve lijepotice ;)

 4.   Nemam nista protiv njihove  veze,ne  volim  je  preterano  ali ne mogu da kazem  da  je mrzim samo  zato sto je  sa    Zaynom ,obozavam 1D    ali  kako da  budem ljubomorna  na  njihovu  srecu  njima  to  nista i ne  znaci  oni  ne znaju   ni  ko  sam  ja.

 5. Perrie je prelijepa i ima dobar glas..
  Nije mi jasno kako možete reći da je mrzite,a ne znate ju.  Naravno da bi svaka Directionerka voljela biti na njenom mjestu,ali to i dalje nije razlog,a ni opravdanje za takve uvrede i mržnju. Ja ih podržavam,i dokle god Zayna čini srećnim,nemam ništa protiv nje <3 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.