603
Perrie Edwards ne može da dočeka da se skrasi sa Zaynom Malikom

Perrie Edwards ne može da dočeka da se skrasi sa Zaynom Malikom

603
SHARE

Little Mix juče je ostvario veliki uspeh popevši se na prvo mesto britanske top liste pesmom “Wings”, ali pevačica Perrie Edwards mnogo više se raduje braku i životu sa svojim dečkom.

null

Pevačica kaže kako joj je Little Mix izuzetno važan, iako ima veliku želju da se skrasi sa Zaynom i zasnuje porodicu u bliskoj budućnosti. “Ne mogu da dočekam da se udam i dobijem decu, ali Little Mix je trenutno prioritet”, rekla je Perrie za The Metro. “Želim da Little Mix postane jako popularan, a onda ću razmisliti o tome da se skrasim, udam i dobijem decu. Biće to prelepo, jedva čekam.”

null

Ona istovremeno hvali i Zayna, priznajući da on pruža veliku podršku njenom bendu. “Daje nam savete. Svaki put nas poseti, a dok sređujemo frizure on sedi i priča sa nama. Jako je lepo to što možemo da popričamo s njim. Ako sam nesigurna u vezi nečega ili nam nije jasno šta nešto znači, pitaćemo njega.”

20 KOMENTARA

 1. Prerano je po mom misljenju da o tome razmislja msm ja nemam nis protiv nje samo zelim da kazem da ce ona posle njega imati jos dosta momaka posto je mlada kao i on devojaka

  P.S.Msm da to i nece biti bas Zayn 

  1D <3

 2. Mislim da je malo preuranila da priča o braku ali samo nek je Zayn sretan i ja sam iako mi bas ona i nije toliko draga da budem iskrena!!!
  A i Zayn se sigurno ne namjerava uskoro zenit pa jos je mlad!!!

 3. sve sto ona kaze ima veze sa zaynom.. nece on tebe nikada jaranice.. samo se ti bezveze nadaj.. saro znamo mi koga ce hahhhahahha.. nema ni jedna vijest da nema veze sa zaynom..

 4.  ja nju stvarno ne gotivim, kao i uostalom ni  little mix… mislim da zaynu stvarno nije na pameti da se sad zeni, ali to je njegov zivot i samo da mi on bude srecan!!! obozavam ga <33333

 5. jel ona normalna? zapravo šta pitam……… i šta će se ona skrasit sa zaynom????????? ak zayn ima oči ostaviće ju…. ko bi htejeo imati za curu ”živu barbiku” i još jede psećju hranu……perrika je glupaačaa!!!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.