426
Perrie Edwards i Zayn Malik se venčavaju u Rihanninom komšiluku?

Perrie Edwards i Zayn Malik se venčavaju u Rihanninom komšiluku?

426
SHARE

Teen Vogue Back To School Kick Off Event

Perrie Edwards i Zayn Malik definitivno nemaju nikakve konkretne planove za svoje venčanje, o čemu svedoči to da je pevačica Little Mixa sad zainteresovana da se taj čin desi na Barbadosu, iako je pre samo par dana želela da brak sklopi u Britaniji.

“Mislim da ćemo možda odabrati Barbados; To bi se desilo na plaži. Možda će biti indijskih elemenata zbog Zaynove porodice… volela bih to”, rekla je ona za časopis The Mirror, a pričajući o malenoj karipskoj zemlji čiji je najveći promoter Rihanna. “Veridba se jednostavno desila a onda se cele godine nismo viđali. Ali hajde da to kažem na ovaj način: Ne želim da budem verena 50 godina. Uskoro ćemo biti u braku.” Insajderi su već ranije preneli kako se Perrie dvoumi između Britanije i Barbadosa, pa će se zbog toga par možda odlučiti na dva venčanja. Ipak, po rečima istih izvora, to se neće desiti pre 2015. godine.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

14 KOMENTARA

 1. Ne,@HAZZA BRE KRALJ! nazalost,osvojili su samo jednu nagradu od tri nominacije,koliko ja znam.:-)

 2. Ne mrzim ju,ne obožavam ju…Ne znam što osjećam prema njoj.Podržavam ju i volim,jer ona čini sretnim biće do kojeg mi je stalo više nego do bilo čega.I hvala joj na tome.Ali opet…Ljubomorna sam na nju.Jer ga ona može vidjeti svaki dan,a ja ga možda nikada neću,jer ga može poljubiti,a ja mogu samo poster,jer ga može zagrliti ga i osjetiti,a ja-kada dodirnem poster,osjetim samo karton.Ona mu može reći ‘volim te’ a on za mene ni ne zna,a kamoli što osjećam.Ona će uvijek imati ono što ja sanjam.Bolje rečeno-živi moj san.
  Ali svejedno u jedno sam sigurna…To je biće koje Zayna ćini sretnim,a to je jedino što želim-njegovu srežu.Znam da je svaki njegov osmjeh namjenjen njoj…Ako je tako,neka je zauvijek s njim,jer ništa nije vrednije od njegovog osmjeha.Bitno mi je da je sretan.To je najvažnije.

  Gledala sam njegovu crnu kosu…Njegove smeđe oči…Bila je s njim.Grlio ju je onako kako je trebao mene.Ljubio ju je onako kako ja mogu samo sanjati…Obećavao joj je kule i dvorce,onako kako sam ja željela da obećava meni.I možda je upravo to razglog zbog kojeg ne mogu gledati njihove fotke i čitati članke o njima…Jer boli kada znaš da nekoga koga voliš najviše na svijetu za tebe ne zna,na tebe ne misli,tebe ne grli,tebe ne ljubi…A ona to živi iz dana u dan.E to je ono što me ubija-želja za nemogućim.Možete me hejtati zbog ovoga,možete me ubiti,ali znam da nikada,ali nikada neću moći prihvatiti da ga ona ima a ja ne.Da ga ona ljubi,grli…A ja ga možda nikada neću vidjeti ni na prokletu sekundu.Nikada.Kada ju on stisne za ruku,sve u meni umre.Ali ponavljam-…Hvala joj.Jer ona je razlog za njegovu sreću.
  Kako ono kažu u I Wish: Ali kad vidim kako polako plešeš s njim to me uništavajer ne vidiš.Kad god ga poljubiš lomim se.O, kako bih htio da sam to ja.On te gleda onako kako bih i ja.Radi sve stvari koje i ja znam.Kad bi se samo vrijeme moglo vratiti.Jer imam tri male riječi koje sam ti uvijek jako želio reći.Ali kad vidim kako polako plešeš s njim to me uništavajer ne vidiš.Kad god ga poljubiš,lomim se.O, kako bih htio da sam to ja…’

  Kad bih jednom vidjela Perrie…Prišla bih joj.Zagrlila bih ju….I rekla: ‘Perrie,draga…Ti imaš moj život,moje sve u svojim rukama…Molim te čuvaj ga.Znam da ti mogu vjerovati da će uz tebe biti sretan,da za tugu neće znati…Molim te,nemoj me iznevjeriti.Vladaš mojim životom,ne dopusti mu bol,jer to je ono zbog čega padam na koljena.'<3

  Hejtajte me sad.Ali ja imam svoje mišljenje.<3 :'(

  • @Directioner:) znam kako ti je.Meni je isto tako,samo sa Hazzom.Treba da me vidiš kad vidim neku njegovu sliku sa drugom devojkom….pobesnim načisto,urlam….Jer ta devojka ga je srela,ZAGRLILA,slikala se s njim,mogla je da oseti njegov miris,njegovu ruku oko svog struka,možda da mu dodirne kosu…A ja to nikad neću moći.Jer,živim u prokletoj Srbiji u kojoj niko nema para,pa i da 1D dođe na koncert,biće ih malo.To me boli.Jer će onda pomisliti da ovde nemaju fanove.A najmanje što ja mogu poželeti od Hazze jeste jedan autogram i jedna slika.Ništa više.Ja znam da me on nikada neće voleti,on ima devojku svoju koju voli,kojoj će govoriti da je voli,koju će.grliti…….A to nikada neću biti ja.Niko ne može zamisliti kako je meni bilo kad sam videla na Harryjevom tviteru ‘I love Serbia”.Dva sata sam plakala od sreće.Još više sam bila srećnija kad sam mu na asku napisala:”Da li ti zaista voliš Srbiju?Pošto ja živim tamo,u srbiji,i VELIKI SAM DIRECTIONER.Molim,molim,molim vaš dodjite u srbiju,ovde imate gomilu fanova”.A on mi je odgovorio”Ne volim samo srbiju…volim tebe <3".Ali znam da on to govori svim fanovima,ali.jednostavno sam plakala i skakala od sreće kad sam to.videla.Zerrie želim svu sreću……
   One Direction<3
   Hazza<3<3<3

 3. JA SAM ČULA DA SU OSVOILI ZA NAJBOLJEG IZVOĐAČA,BEST POP,HARRY ZA BEST LOOK,NIALL ZA TAMO NEŠTO.. Sta ih briga za te nagrade, važinijí je album,jao jedva čekam!!!

  • Neee, samo je Barbados toliko mali, da gde god požele da se venčaju na tom ostrvu, to nije daleko od Rihannine kuće ;)

 4. Aaaa,Barbados je bas lepo mesto,a Rihanna mi je omiljena pevacica i mislim da bi im bilo lepo tamo,mozda mogu da pitaju Rihannu da im peva na vencanju. :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.