Start Stars Hot News! Perez Hilton o svađi sa Lady Gagom: To je tužno, ne verujem...

Perez Hilton o svađi sa Lady Gagom: To je tužno, ne verujem da ćemo se pomiriti

SHARE

lady gaga

Perez Hilton se tokom svog gostovanja u jednoj australijskoj radio emisiji osvrnuo i na svoju svađu sa Lady Gagom, sa kojom je donedavno bio u prijateljskim odnosima, te izjavio da je tužan zbog cele situacije.

Perez i Gaga bili su dobri prijatelji sve dok pevačica nije na Twitteru objavila da joj se on podsmevao dok je zbog povrede kuka bila nepokretna, a nakon toga ga optužila da je uhodi jer je tražio stanove u istoj zgradi u Njujorku u kojoj ona živi. Slavni bloger izjavio je da mu je žao zbog svega što se desilo.
“Stvar je u tome da me njeno ponašanje stvarno rastužuje”, rekao je on, te dodao da sumnja da će ponovo biti prijatelji.
“U ovom trenutku ne bih rekao da ćemo se pomiriti, mislim da nijedno od nas to trenutno ne želi niti smo spremni za to. Sve je moguće u budućnosti, ali sada ne. Dešava se da ljudi izgube prijatelja, to je tužno i veoma bolno za mene, ali pokušavam da se izdignem iznad toga, ali o čemu god da razmišljam ispunjen sam bolom, besom i tugom i to se verovatno podsvesno manifestuje. Želim joj puno zdravlja i čini mi se da je sada njeno zdravlje bolje, tako da je to dobra stvar.”
Perez je odbacio Gagine tvrdnje da je uhodi i tvrdi da je njihova svađa nastala jer je on kritikovao njenu muziku i njen novi singl “Applause”. “Živim u Njujorku, i tu ču zauvek živeti i trenutno kupujem novi stan pa sam razgledao stanove. Da sam znao da ona živi u jednoj od zgrada u kojoj sam gledao stanove, ne bih ni došao tamo jer ne želim da živim na istom mestu kao i ona, iz više razloga. Svet se ne vrti oko Lady Gage! Ne želim da budem zloban ili bezobrazan prema njoj, samo radim svoj posao i kritikujem i ukazujem na činjenice. Njena pesma nije se probila među top deset u Australiji, a ne ide joj dobro i u drugim krajevima sveta. Nije loše, ali bi neko to definitivno nazvao razočaravajućim. Ne shvatam sebe ozbiljno, svoj posao shvatam ozbiljno, ozbiljnije od bilo čega drugog. Hoću da kažem da ne želim da budem prijatelj sa slavnim ličnostima jer se onda sve zakomplikuje. Ja moram da radim svoj posao”, ispričao je on.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR