836
People’s Choice Awards: pobedili Twilight Eclipse, Kristen Stewart i Johnny Depp

People’s Choice Awards: pobedili Twilight Eclipse, Kristen Stewart i Johnny Depp

836
SHARE

Na 37. dodeli People’s Choice Awards titulu najboljeg filma poneo je novi nastavak Sumrak sage “Pomračenje”, koji se za tu nagradu izborio u konkurenciji s “Alisom u zemlji čuda”, “Početkom” (“Inception”), “Iron Manom 2″ i “Pričom o igračkama 3″.

Najboljim glumcem je proglašen Johnny Depp. Osim njega su u istoj kategoriji bili nominovani i Leonardo DiCaprio, Robert Downey Jr., Robert Pattinson i Taylor Lautner. Najboljom glumicom je u konkurenciji Angeline Jolie, Jennifer Aniston, Julie Roberts i Katherine Heigl proglašena Kristen Stewart.

Titulu najboljeg akcionog filma poneo je “Iron Man 2″, a omiljenog akcionog glumca Jackie Chan. “Pomračenje” je krunisano i nagradom za najbolju dramu, najbolji horor je “Strah u Ulici brestova”, a titulu najboljeg porodičnog filma ponela je “Priča o igračkama 3″. Najbolja komedija su “Starci”, dok je titulu najboljeg komičara poneo Adam Sandler.

Zvezde “Pomračenja” – Robert Pattinson, Kristen Stewart i Taylor Lautner, proglašeni su najboljom glumačkom ekipom. Najbolja dramska TV serija je “House”, a najbolja humoristička TV serija “Glee”.

Eminem i Katy Perry najbolji pevači

Najbolji pevač je Eminem, koji je bio nominovan uz Enriquea Iglesiasa, Michaela Bublea, Tima McGrawa i Ushera, dok je u konkurenciji Carrie Underwood, Lady Gage, Pink i Taylor Swift, najboljom pevačicom proglašena Katy Perry. Rihanna je najbolja pop izvođačica, a upravo njen duet s Eminemom “Love The Way You Lie” proglašen je najboljom pesmom i najboljim video spotom. Eminem je poneo i titulu najboljeg hip-hop izvođača, dok je Taylor Swift najbolja kantri izvođačica, a Usher najbolji R&B izvođač. Omiljena američka “online senzacija” je Katy Perry.

23 KOMENTARA

  1. zasLuznA nagradA za nAjj fiLM i presretnA saM zboG Kristen…aa ja bI zA naJ gLumcA izabraLa Roba iLi Taya alI etO…ii najboLJa gLUmacKA ekipA(sawrsenO)

    dragO mI je zbo uspjehA TwiLightA <3 :)

  2. mislim da je Katy  zasluzeno pobedila, stvarno je najbolja!!! A i najlepse se oblaci!!!
    Kristen je ok, ali mislim da je Angelina zasluzila nagradu za najbolju glumicu! Bravo za Eminema i Taylor Swift, i oni su zasluzili svoje nagrade!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.