Start Stars Hot News! People’s Choice Awards: pobedili Twilight Eclipse, Kristen Stewart i Johnny Depp

People’s Choice Awards: pobedili Twilight Eclipse, Kristen Stewart i Johnny Depp

SHARE

Na 37. dodeli People’s Choice Awards titulu najboljeg filma poneo je novi nastavak Sumrak sage “Pomračenje”, koji se za tu nagradu izborio u konkurenciji s “Alisom u zemlji čuda”, “Početkom” (“Inception”), “Iron Manom 2” i “Pričom o igračkama 3”.

Najboljim glumcem je proglašen Johnny Depp. Osim njega su u istoj kategoriji bili nominovani i Leonardo DiCaprio, Robert Downey Jr., Robert Pattinson i Taylor Lautner. Najboljom glumicom je u konkurenciji Angeline Jolie, Jennifer Aniston, Julie Roberts i Katherine Heigl proglašena Kristen Stewart.

Titulu najboljeg akcionog filma poneo je “Iron Man 2”, a omiljenog akcionog glumca Jackie Chan. “Pomračenje” je krunisano i nagradom za najbolju dramu, najbolji horor je “Strah u Ulici brestova”, a titulu najboljeg porodičnog filma ponela je “Priča o igračkama 3”. Najbolja komedija su “Starci”, dok je titulu najboljeg komičara poneo Adam Sandler.

Zvezde “Pomračenja” – Robert Pattinson, Kristen Stewart i Taylor Lautner, proglašeni su najboljom glumačkom ekipom. Najbolja dramska TV serija je “House”, a najbolja humoristička TV serija “Glee”.

Eminem i Katy Perry najbolji pevači

Najbolji pevač je Eminem, koji je bio nominovan uz Enriquea Iglesiasa, Michaela Bublea, Tima McGrawa i Ushera, dok je u konkurenciji Carrie Underwood, Lady Gage, Pink i Taylor Swift, najboljom pevačicom proglašena Katy Perry. Rihanna je najbolja pop izvođačica, a upravo njen duet s Eminemom “Love The Way You Lie” proglašen je najboljom pesmom i najboljim video spotom. Eminem je poneo i titulu najboljeg hip-hop izvođača, dok je Taylor Swift najbolja kantri izvođačica, a Usher najbolji R&B izvođač. Omiljena američka “online senzacija” je Katy Perry.

OSTAVI KOMENTAR