Start Stars Hot News! Pažnja Directionerke: Evo zašto će FIFA 14 biti vaša omiljena igra!

Pažnja Directionerke: Evo zašto će FIFA 14 biti vaša omiljena igra!

SHARE

Louis Tomlinson, Harry Styles, Niall Horan, Liam Payne and his girlfriend Eleanor Calder at the Keep Moat stadium on Doncaster

Već svi znate – Louis Tomlinson potpisao je ugovor sa engleskim fudbalskim klubom Donkaster Rovers, ali to ne znači da ćemo ga od sad viđati na fudbalskom terenu, već i u jednoj od najpopularnijih igara današnjice!

Naime, Louis će se pojaviti i u igri FIFA 14, najpopularnijoj sportskoj igri na planeti. Directionerkama će sigurno biti najzanimljiviji mod pod nazivom “Be a Pro”, zato što će u njemu moći da vode samo Louisa i pomognu mu da napravi zavidnu fudbalsku karijeru. Naime, što on bude bolje igrao, to će se drugi klubovi više interesovati za njega, pa je moguće da dobijete ponudu od Mančester Junajteda, Barselone ili Real Madrida recimo. Kako zvuči napadački tandem Tomlinson-Ronaldo?

Inače, momci iz 1Dja oduševljeni su sa FIFA 14 – Louis Tomlinson i Liam Payne, pre nekoliko dana posetili su kompaniju EA Sports u Vankuveru gde su čak imali priliku da isprobaju ovu igru, a njihovi utisci vrlo su pozitivni. “Ne mogu da dočekam FIFA 14. Sve je kao da gledate prenos”, rekao je Louis, a Liam je dodao: “Nova grafika je neverovatna. Sistem šutiranja deluje jako dobro, daleko je realističniji. Biće teško vratiti se na FIFA 13 nakon što sam igrao FIFA 14.”

ym

Takođe, FIFA 14 dozvoliće nam da u igru ubacimo i sve ostale momke iz benda – možete ih sami kreirati ili ih skinuti sa interneta, pošto će ih napraviti drugi igrači!

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR