425
Pažnja Directioneri! “This Is Us” u Novom Sadu dva dana pre svetske...

Pažnja Directioneri! “This Is Us” u Novom Sadu dva dana pre svetske premijere!!!

425
SHARE

url

Fantastično iznenađenje za Directionere iz Novog Sada i okoline – dugoočekivani film najpopularnijeg benda na svetu svoju premijeru doživeće na Cinema City festivalu u Novom Sadu!

Kako napominju organizatori, “This Is Us” biće prikazan na lokaciji Arena 3D Open Air, što će biti prvi put da se u našoj zemlji origanizuje 3D projekcije na otvorenom! Dakle Directioneri, ovo je prva prilika da pokažete koliku podršku vaš omiljeni bend ima u Srbiji! Projekcije su planirane za 20:15 i 22:30. Cena ulaznica za ove projekcije iznosi 350 dinara uključujući naočare.

one-direction-this-is-us-img04

U sredu, 14. avgusta počinje prodaja ulaznica za festivalske projekcije. Cena karte za pojedinačne projekcije iznosi 150 dinara i mogu se nabaviti u Gigstiksu u Pariskom magazinu, Areni Cineplex ali i na svakoj od lokacija neposredno pred početak projekcije. Za više informacija poseti http://www.cinemacity.org/

Autor: Life Content

56 KOMENTARA

  1. @Bravo znaci u Areni Cinepleks u NS se ce se film prikazivati i kada?

    Kada je Arena 3D Open Air kog datuma i gde se nalazi ako znate :)

  2. Bas mi je drago sto ce i drugi Directioneri sirom Srbije moci da vide film.Ja jedva cekam <33 a jel neko zna koliko ce dugo film trajati uopste? Sto duze,to bolje.I glasajte na Twitteru za momke.
    Tvitujte #voteonedirection #mtvhottest

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.